Speltips

Speltips Färjestad-Skellefteå AIK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-14 16:00 Spela här

Speltips Färjestad-Skellefteå AIK
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.03 Speltips: SAIK ML
2015-11-14 16:00 Färjestad-Skellefteå AIK SAIK ML 2.03 FMLtilIwin

Fredag den trettonde blev nog den värsta någonsin. Det är så otroligt hemskt allt det som händer i vår värld just nu, det går inte att beskriva med ord hur illa berörd man blir när man läser om detta. Dessutom känns det som man bara går och väntar på att det ska smälla till även i Sverige. Det är helt sjukt att man inte kan känna sig trygg längre i ett så fint och oskyldigt land som Sverige. Alla tankar går idag till offren i Paris.. #prayforparis

Igår lyckades jag pricka in Frölunda -1 AH mot Djurgården som vann tryggt och bekvämt med 3-0 vilket gav +3.42u. Hela 6 fina matcher i SHL idag. Den som jag kommer lägga det mesta fokuset på är mötet mellan Färjestad och Skellefteå.

Färjestad mot Skellefteå, en match som jag har ganska stora förväntningar på, två starka lag som vi hittar ungefär där vi bör se dem i tabellen. Skellefteå ligger tvåa med fina 37 poäng, 6 poäng bakom serieledaren Frölunda. Färjestad hittar vi på en femteplats med 31 poäng.

Färjestad: På dom 6 senaste hemmamatcherna så har Färjestad BARA tagit en enda 3-poängare alla andra matcher har man spelat kryss hemma och det är absolut INTE några tuffa gäng man mött på hemmais. Lagen man kryssat mot i de sex senaste hemma matcherna är Karlskrona, Örebro, Djurgården och MODO x2. Det är helt enkelt inte tillräckligt bra. Jag tror att Färjestad inte har råd att spela kryss mot dessa svagare lag om man ska kunna komma bland toppen av SHL, dock är det otroligt långt kvar av serien, men det är ingen positiv trend för Färjestad på hemmais. Ett otroligt tufft spelschema väntar Färjestad dessutom, vad sägs om Skellefteå hemma (idag), Frölunda borta, Linköping hemma samt Brynäs borta. Extremt tufft schema, jag tror detta stressar Färjestad lite när man dessutom inte kan lita på sitt hemmaspel fullt ut.

Skellefteå: Skellefteå kommer till denna match med 6 (!!!) raka segrar vilket givetvis är otroligt starkt! Det är harmoni i Skellefteå för tillfället och bortaspelet har varit riktigt bra. På sju bortamatcher i år har SAIK vunnit 5 och just nu har man fyra raka bortasegrar.

Om man ska titta på inbördes möten så har lagen mötts en gång i år och då vann Skellefteå hemma med 3-1.

Att vi får @2.03 på Skellefteå ML med denna form och statistiken så kom jag till insikt att jag vill gå in lite tyngre på detta spel. Tänkte 4/7u units först, men väljer att öka med 1u.

Match: Färjestad-Skellefteå
Skellefteå ML @2.03
5/7u.

JOBBA nu Skellefteå!

FMLtilIwin - 14 November, 2015, 14:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!