Speltips Clippers-Pistons

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-11-14 21:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: Clippers -3,5
Ett par NBA-matcher i kväll och i natt. Jag tror att Los Angeles Clippers vinner hemma mot Detroit Pistons och spelar LA Clippers -3,5 till oddset 1.91 på Betsafe. Matchen börjar redan 21.30 svensk tid.

LA Clippers är ett lag som med tanke på kvaliteten i truppen bör vara med i toppen av Western Conference. Hittills har det dock inte sett helt övertygande ut. Clippers har vunnit fem av sina nio första matcher. Det räcker inte för att vara med i toppen. Nu kommer de från två bortaförluster i veckan. De föll borta mot Dallas i onsdags (118-108) och Phoenix i torsdags (118-104). Nu är de tillbaka hemma i Los Angeles. Efter nattens match får de vila fram tills torsdag då de ställs mot Golden State Warriors.

Med tanke på den långa vilan som de har framför sig lär det inte finnas någon risk att de sparar spelare eller går på halvfart här. De kommer att gå för fullt för att ta en seger som skulle vara viktig för självförtroendet inför fortsättningen.

Detroit Pistons, som har ett par tyngre år bakom sig, fick en bra start på årets säsong. De vann fem av sina sex första matcher, men därefter har de förlorat mot både Golden State och Sacramento. De är just nu ute på en riktigt tuff road trip längs västkusten. De har spelat fyra raka bortamatcher och har nu två kvar innan de får åka hem till Detroit för att spela mot Cleveland Cavaliers på tisdag.

Här räknar jag med att LA Clippers studsar tillbaka efter två förluster. De kommer tillbaka till Staples Center där de har vunnit fyra av fem matcher under inledningen av säsongen. Enda hemmaförlusten kom mot Houston Rockets (109-105). Clippers har alltså varit starka hemma.

Clippers ser ut att få klara sig utan JJ Redick. Chris Paul, som har haft lite skadeproblem, kan dock vara redo för spel. Att ha Paul i laget skulle givetvis betyda mycket för Clippers. Om han spelar känns Clippers som större favoriter, men med tanke på att han fortfarande är tveksam till spel så hålls Clippers favoritskap något lägre hos bolagen.

Viktigt här är att Clippers har duktige centern DeAndre Jordan som kan ge Detroits Andre Drummond en match under korgarna. Drummonds storlek och returtagning är en av Detroits styrkor, men Jordan är en spelare som har liknande egenskaper och kvaliteter.

I grund och botten är Clippers det bättre laget - även utan Chris Paul. Och hemma i Los Angeles är Clippers starkare. Jag räknar med att Detroit bjuder upp till match men att Clippers tar en viktig seger med åtminstone fem poäng.

Spelar alltså: Los Angeles Clippers -3,5 i hemmamatchen mot Detroit Pistons till oddset 1.91.
Units: 2,5/5.

Notera den tidiga matchstarten.
Spela på Clippers-Pistons hos Betsafe
Spela nu
NBA - 14 November 2015 - 17:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
LuckyLuciano - 2015-11-14 20:10

Lycka till! Gillar Detroit här men lirar Detroit under 49.5p 1H.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: