Speltips Federer - Berdych

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-11-15 21:00
Land: London, England
Liga: ATP World Tour Finals
Odds: 2.22
Tips: Berdych 1,5 Set
ATP World Tour finalen i London inleds i dag där kvällsmatchen spelas mellan världstrean Roger Federer och världssexan Tomas Berdych. Ett mycket intressant möte och betydligt mer spännande än vad oddsen föreslår, i mitt tycke. I och med att finalen i London är en turnering där varje set räknas finner jag marknadsvärde i oddsen som erbjuds på att Berdych ska ta ett set i matchen mot Federer.

Efter att ha vunnit Stockholm Open har Berdych fortsatt att spela stabilt där han bland annat slog ut Tsonga i Paris, innan världettan Djokovic blev för svår. I matchen mot Tsonga visade Berdych ett lysande spel där baslinjespelet imponerade stort med tunga slag i offensiven samt att ytterst få misstag begicks i defensiven.

Även om Federer har spelat bättre i år så har han tappat set mot betydligt sämre motståndare än Berdych. Senast i Basel tappade han set mot Kohlschreiber, Goffin och Nadal innan han vann turneringen. Därefter åkte han ut i Paris mot Isner med 1-2 i set (efter att ha förlorat båda tie-breaks). Jag finner Berdych i en bättre form än vad Isner är och finner även oddsvärde i att Berdych ska ta åtminstone ett set i denna tuffa match.

Handikapp spelet på Berdych 1,5 Set ligger hos Betfair på 2.22 (genom att boka 1.82), tätt följt av Unibet på 2.18 i odds. Federer ska vara favorit i matchen. Dock ska Berdych klara av att vinna minst ett set i vartannat möte mot Federer under rådande omständigheter - där varje sätt räknas i herrarnas slutspel.
Spela på Federer - Berdych hos Betfair
Spela nu
rad - 15 November 2015 - 11:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
junkies - 2015-11-15 17:07

Nej, detta vinner Fed med 2-0, mark my words.. Tycker allt under 2.50 på att Berdych ska ta set är för lågt, över de hade varit spelvärt.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: