Speltips

Speltips Ungern - Norge

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-15 20:45 Spela här

Speltips Ungern - Norge
Land: Ungern Liga: EM-playoff
Odds: 2,13 Speltips: 1 (0 asian)
2015-11-15 20:45 Ungern - Norge 1 (0 asian) 2,13 LelleSandahl

Länge leve Sverige! Jag hade fel i går (X2). Verkar som jag överskattade Danmark för det var inte något bra fotbollslag vi fick se i går. Det som gör mig rädd är att 2-1-förlust på bortaplan är klart möjligt att vända hemma på Parken - samt att långpastejerna in i boxen sista 20 minuterna visade upp svagheter i Sveriges försvar. Förväntar mig att danskarna pumpar in bollar i boxen redan från start på ett kokande Parken.

Enda kvalmatchen i kväll är Ungern mot Norge. Vårt grannland i väst har satt sig i skiten med 0-1 från hemmamötet och oddset på ungrarna är oväntat bra med tanke på förarsätet.

Första mötet i torsdags
Norge - Ungern 0-1

Mjukisbrallan Kiraly räddade Ungern mot Norge - som satt sig i en tuff position inför returen. Håller egentligen Norge som det rappare, bättre laget. Men att åka till Ungern och måste vinna blir ingen lätt match. Utöver första kvalmatchen hemma mot Nordirland (1-2) har Ungern inte förlorat hemma. 1-0 mot Finland, 0-0 mot Grekland, 0-0 mot Rumänien. Ingen vidare grupp visserligen, men det är inte superlätt att spöa det här laget. Förlorade borta mot Grekland annars har man varit väldigt solida. Släppt in lite mål. Får tillbaka mittbacken Roland Juhasz från avstängning vilket är ett plus. På minussidan är Zoltan Gera borta på grund av just avstängning och väntas ersättas av lagkamraten Adam Pinter. I övrigt lär Berndt Storck knappast göra några stora förändringar. Norge då? Adama Diomande fortfarande skadad men annars kan Högmo spela samma elva som sist. I kvalet segrade Norge borta mot Malta, Azerbaijan och Bulgarien. Torsk 5-1 mot Kroatien och 2-1 mot Italien. Vi kan räkna med ett Ungern som bärs fram av hemmafansen i Budepest och kommer slåss till sista blodsdroppe för att ta vara på det fina utgångsläget man satt sig i.

Preliminära startelvor

Ungern (4-1-4-1) Kiraly - Fiola, Guzmics, Juhasz, Kadar - Pinter - Nemeth, Lovrencsics, Elek, Dzsudzak - Szalai

Avbräck: Zoltan Gera, avstängd

Norge (4-4-2) Nyland - Elabdellaoui, Hovland, Forren, Högli - Skjelbred, Johansen, Tettey, Berget - Henriksen, Söderlund

Avbräck: Adama Diomande

SPELTIPS
0-1 från hemmamötet är tungt resultat att spela på för Norge som måste chansa framåt medan Ungern är vidare på kryss - och kan satsa på omställningar. Hade hellre sett Norge i EM men tror tyvärr man misslyckas med detta utgångsläget. Spelar Ungern +0 asian (dnb) till fina 2,13 hos bet365 . Står det oavgjort mot slutet måste Norge chansa och stor risk att Ungern får in en segerboll då (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 15 November, 2015, 12:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!