Speltips

Speltips Miami Dolphins vs Philadelphia Eagles

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-15 19:00 Spela här

Speltips Miami Dolphins vs Philadelphia Eagles
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,92 Speltips: Eagles -6
2015-11-15 19:00 Miami Dolphins vs Philadelphia Eagles Eagles -6 1,92 RoloMartins

Philadelphia Eagles tar sig an Miami Dolphins i en match mellan två lag som inte gjort nämnvärt större intryck under 2015.

Eagles offensiv surrades det rejält om före säsongen startade och nu efter dryga 10 veckor in på säsongen har Eagles (4-4) som rekord och inledningen var väldigt svag. Den senaste tiden har dock Chip Kellys mannar fått ordning på sitt spel och då främst sin defensiv som spelat väldigt bra. Eagles är annars kända för sin offensiv, men i mitt tycke är det här de fortfarande måste bevisa sin storhet för att lyckas vid eventuellt playoff.

Miami Dolphins (4-4) bytte skipper efter Dolphins blytunga förlust i London mot New York Jets. Den förändringen skapade energi och två raka segrar, dock mot "enklare" motstånd har sedan dess förbytts i två klara förluster mot Patriots och Bills. Dolphins offensiva lina hela truppens svaghet. De har flertalet skador på viktiga positioner, vilket gör att det fortfarande finns stora frågetecken att räta ut.

Jag kommer gå på Eagles -6 till oddset 1,92 idag och mitt spel bygger på nedanstående tankar:

Storylines:

1. Eagles springspel är för närvarande tvåa i ligan och mixen av DeMarco Murray, Ryan Mathews och Darren Sproles har gett riktigt bra effekt. Beakta då att Dolphins run defense är näst sämst i ligan. De har tillåtit i snitt ca 142,1 yards per match. En perfekt match-up för Eagles i afton således. Jag är övertygad om att här avgörs matchen. Når Eagles sin normala springspelsnivå, då vinner laget.

2. Jag nämnde initialt Dolphins svaga offensiva lina, vilket gör att en egen "favorit" i form av Fletcher Cox och hans kompanjon i Eagles; Brandon Graham kommer skapa havoc gentemot Dolphins QB Tannehill. Det kan bli en mycket lång söndag för Tannehill. Han lär få bita i gräset ett antal gånger under matchens gång.

3. Jag försöker alltid analysera turnover-fajten mellan varje lag och match. I denna tillställning har Eagles en fördel, då de leder ligan i takeaways med 20 st. Miami har även haft bekymmer här och står på -4, vilket är sådär.

4. Märkligt att skriva att Eagles största svaghet är offensiven och då menar jag pass offense med QB Sam Bradford. MEN det är facit. OM Dolphins kan nå Bradford i sin passing pocket kan en del hända, men det är också den enda chansen jag ger Dolphins. Nå Bradford, skapa turnovers och sedan göra poäng. Det känns dock långsökt.


Jag spelar Eagles -6 till oddset 1,92 och bygger det på en förnimmelse om att Eagles springspel kommer göra livet surt för Dolphins. Mycket surt. Håll även utkik på Fletcher Cox och dennes duell mot Dolphins QB Ryan Tannehill. Den kommer med garanti bli mycket sevärd.

/Rolo Martins

RoloMartins - 15 November, 2015, 14:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!