Speltips New England Patriots vs New York Giants

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-11-15 22:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,97
Tips: Patriots -7,5
En klassiker att se fram emot. New England Patriots har dominerat ligan fullständigt i år och har (8-0). Tillsammans med Bengals och Panthers är Patriots obesegrade. I afton spelar laget borta mot New York Giants (5-4) och det är egentligen ett lag som tidigare passat Patriots rätt illa. Vem kommer inte ihåg skrällen när New York besegrade Patriots 2008? Giants var gigantiska underdogs efter en alltigenom suverän säsong av Patriots fram tills dess. MEN Patriots är minst lika bra i år som då emedan Giants är betydligt svagare 2015 kontra 2008.

New England vann en halvtaskig match mot Redskins i föregående helg och blev då det fjärde laget som året innan vunnit Super Bowl som inlett kommande säsong med åtta raka segrar. Det är en enastående prestation; ej tu tal om annat. Patriots seger mot Redskins var bra, men det krävdes lite extra från alla enheter. Det kändes som en "off day at work" för Pats, men de vann ändå hyggligt enkelt till slut. Nu möter man New York Giants som faktiskt har tre raka segrar mot New England och som även har hemmafavör i afton. Giants har kanske ligans mest intressanta spelare som kan göra allt i luften - Odell Beckham Jr. Laget har dock haft stora skadebekymmer och har fått förlita sig mycket på Eli Manning. Som Patriots gör med Tom Brady.

Jag kommer spela New England Patriots -7,5 till oddset 1,97 hos Unibet. Mina tankar nedan:

Storylines:

1. Rob Gronkowski bör ha en perfekt afton mot ett sargat Giants secondary. New York har bl a 5 (!) safeties på skadelistan. Lägg därtill säsongskadan på Jon Beason. Giants är riktigt svaga här (plats 25 av 32 i ligan gällande pass coverage) och om någon kan hantera det är det tandemet Brady och Gronk. Jag är övertygad att Gronkowski scorar minst 2-3 touchdowns i afton. Det lär räcka ganska långt.

2. När det gäller den defensiva delen för Patriots handlar det om att kunna hantera i mitt tycke superstjärnan Odell Beckham Jr. En mer suverän atlet att beskåda finns ej i NFL. Odells rookie-år var alldeles, alldeles enastående och år 2 har varit helt OK, utan att vara helt fläckfritt. Patriots är vana att "plocka" bort sina motståndares bästa enheter. I Giants fall är det Beckham Jr. HC Belichick är NFL's bästa coach och har järnkoll på Odell. Patriots kommer ha svar på samtliga Odells frågor...

3. Giants springspel har inte varit mycket att yvas över under 2015. Knappt 40% av Giants spelbok handlar om springspel. Giants snittar ca 4 gard per försökt och är även här rankade på plats 25 av 32. Det vet Patriots och har sitt fokus på vad Manning kommer göra.

4. Patriots Chandler Jones lär jaga Eli Manning hela aftonen. Jag är övertygad om att Jones kommer vinna den matchen. Herr Jones leder ligan i antal sacks med sina 9,5 st i nuläget. Helt magiskt bra.

5. Först nu nämner jag ligans bästa quarterback - Tom Brady. Han är 38 i år och har kanske sin allra bästa säsong, vilket är sjukt imponerande. Brady har kommit ut som en "skållad kanin" i varje match i år och bara vill BEVISA vem som är bäst. Hela försäsongens tjafs runt Deflategate har "skapat" 2015-års Tom Brady. Det kan rendera i ytterligare en Super Bowl. MEN en match i taget och nu skall Giants besegras.

Jag spelar Patriots -7,5 till oddset 1,97 hos Unibet. Håll utkik efter Rob Gronkowski. Han lär synas i afton.

/Rolo Martins
Spela på New England Patriots vs New York Giants hos Unibet
Spela nu
RoloMartins - 15 November 2015 - 14:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: