Speltips

Speltips AIK-Björklöven

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-15 18:00 Spela här

Speltips AIK-Björklöven
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 1.813 Speltips: 1
2015-11-15 18:00 AIK-Björklöven 1 1.813 FMLtilIwin

Tjena!

Gårdagen blev inte speciellt bra på bettingfronten, men jag antar att man inte ska klaga allt för mycket när man trots allt hittar miniplus. Det lite tyngre spelet på Skellefteå ML satt fint samtidigt som Frölunda inte alls kom upp i sin nivå, men inget ska tas ifrån Djurgården som spelade riktigt bra stundtals. Frölunda slarvade dock otroligt mycket och bjöd faktiskt på två riktigt onödiga mål. Hursomhelst så slutade dagen med +1.15 units. Gårdagens höjdpunkt var ju dock självklart Sveriges seger! Hoppas dem kan knipa EM-platsen nu på tisdag, det är bara att be till gudarna!

Idag finns det ingen SHL på schemat, men jag tycker mig ha hittat ett väldigt bra spel i HockeyAllsvenskan som jag kommer ta lite över medelinsats.

Klockan 18:15 tar AIK emot Björklöven hemma på Hovet. Jag tycker att vi får ett bra odds på raka ettan som känns väldigt bra här.

AIK:
AIK ligger trea i tabellen två poäng bakom serieledaren Tingsryd som spelat en match mer, det vill alltså säga att AIK tar serieledningen vid full poäng här idag. Något som jag tror hemmalaget har väldigt stor chans att göra. AIK hade 7 (!!!) raka hemmasegrar efter FT alltså 21/21 möjliga poäng innan Tingsryd satte stopp för det brutala hemmafacitet när dem vann med 2-3. AIK är med andra ord extremt starka hemma. På de sex senaste matcherna i serien så har AIK vunnit 5 av dem, det är alltså med en väldigt bra form AIK går in för att ta serieledningen på Hovet ikväll.

Björklöven:
Vi hittar Löven på en nionde plats i HA 12 poäng bakom AIK som dessutom har en match mindre spelad. Björklöven har spelat tio bortamatcher i år och det är inget fantastiskt facit man har. På dom 5 senaste bortamatcherna så har Löven förlorat ALLA. Man har faktiskt inte tagit en enda poäng, 0/15 poäng kan inte kännas speciellt bra. Jag tror faktiskt att det väntar ännu en bortaförlust ikväll mot AIK som bör vara otroligt laddade av speciellt två anledningar. Dels att man går upp i serieledning vid vinst samt att Björklöven vann förra mötet med 3-1 hemma i björkarnas stad. På dem 12 senaste matcherna har Löven tagit endast 3 segrar.

Kort och gott så tycker jag väldigt mycket talar för AIK ikväll. Är man sugen och vågar så ser jag inget fel alls med att ta en tuffare lina som -1.5 som finns hos Pinnacle Sports till @2.50, själv väljer jag den lite säkrare linan på -0.5 och skruvar upp insatsen lite.

Match: AIK-Björklöven
Spel: AIK -0.5
Odds: @1.813
Insats: 5/7u
Bolag: Pinnacle Sports

Nu är det bara att AIK ska göra jobbet också, men det känns otroligt bra på förhand!

Stort lycka till vid rygg! Kommentera gärna om ni har åsikter eller kritik på något sätt =)

För mer spel, twitter: @fmylifetiliwin

Spreadsheet: http://www.sharps.se/spreadsheet/52156

Ha en trevlig kväll alla och lycka till med spelen!

FMLtilIwin - 15 November, 2015, 17:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
StefanL - 2015-11-15 17:24:04

"På dem 12 senaste matcherna har Löven tagit endast 3 segrar. "

Ja man kan ju vinkla rekar hur man vill, man kan ju även säga att på dom fyra senaste har löven vunnit tre...

Tror dock också på AIK ikväll men här känns reken förskönad med 3 vinster på 12 senaste.