Speltips

Speltips Arizona Cardinals vs Seattle Seahawks

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-16 02:30 Spela här

Speltips Arizona Cardinals vs Seattle Seahawks
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2,02 Speltips: Seattle -3
2015-11-16 02:30 Arizona Cardinals vs Seattle Seahawks Seattle -3 2,02 RoloMartins

En riktig showdown i NFC West. En toppmatch inom samma division och viktiga poäng på spel.

Seattle Seahawks (4-4) har äntligen börjat finna sitt spel igen, men är inte alls på samma höga nivå som under fjolåret. Vi har höga krav på Seahawks och det är fortfarande en del steg kvar till att nå fjolårets riktigt fina spel, men som sagt; det har börjat hända saker och mycket av det beror på att Kam Chancellor är tillbaka efter ett antal matcher vid sidan av plan pga kontraktsdiskussion. Han är Seattles "backbone" i "Legion of Boom".

Arizona Cardinals (6-2) är för första gången i år helt skadefria på samtliga viktiga positioner, vilket är helt fantastiskt när vi är inne på vecka 10 säsongen 2015. Den viktigaste kuggen är självfallet QB Carson Palmer. Mycket av Cards framgångar står ofta och faller med Palmer's insats. I år har även springspelet varit riktigt positivt och förre Titans/Jets-RB Chris Johnson har verkligen agerat som pånyttfödd OCH gett Cards offensiv ytterligare en dimension. Lägg därtill Cards WR's som är superba. Jag tänker på Fitzgerald, Brown och Floyd. Brown har varit borta en tid, men gör comeback i afton. Det är ruggigt vassa vapen som Palmer har att kasta till. Frågan är dock om det fortfarande räcker gentemot Seattle Seahawks försvar. Seahawks är 15-2 vad gäller Sunday Night Football och hemskt svårslagna på hemmaplan med extra stöd från "12th man" (publiken).

En grym match att vänta nonetheless.

Jag kommer gå på Seahawks -3 till oddset 2,02 hos Unibet .


Storylines:

1. Seattle har i mitt tycke (sedan Chancellor kom tillbaka till Legion of Boom) sett klart mycket bättre ut och när Seattles försvar spelar som bara de kan ÄR de bäst i ligan. De måste vara på tårna i afton mot Cardinals vassa wide receivers. Ha i åtanke att Seattle spelat lysande defense de senaste matcherna och har inte gett motståndarna en touchdown de senaste åtta quarters. Starka papper!

2. Seattle är även de i stort sett helt friska förutom RB Marshawn Lynch. De senaste kommentarerna runt Lynch berättar att han högst troligen kommer spela. Det har gjort att HC Carroll kan få ut full effekt från sin playbook.

3. Seattle har inte råd att förlora hemma mot Cards i afton. De spelar i samma division och att hamna tre matcher bakom Cardinals som de gör vid förlust gör att NFC West i stort sett är körd.

4. Russell Wilson måste våga ta snabba beslut i sin passing pocket. Cardinals är duktiga på att blitza sitt motstånd och normalt kan Wilson hantera det, men Seahawks har varit sådär under 2015. Wilson måste se till att inte bli sackad. Då lär det finnas stora ytor att kasta långpass mot Cards secondary. En viktig match-up.

5. TE Jimmy Graham måste verkligen få ut sina kvaliteter till fullo. Lyckas Wilson och Graham hooka upp hellre än sällan; ja, då kommer Cardinals få bekymmer.

6. Seattle's 12th man. Publiken. Seahawks är oerhört starka på hemmaplan och mycket svårslagna. Nu har vi passerat halva säsongen och Seattle börjar se riktigt bra ut.

Jag väljer att spela Seahawks -3 till oddset 2,02 hos Unibet .

/RoloMartins

RoloMartins - 15 November, 2015, 18:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!