Speltips Minnesota-Memphis

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-11-15 21:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: Memphis -3
NBA-kvällen har redan dragit igång. Just nu spelar New York Knicks mot New Orleans Pelicans i en tidig match. Jag lägger ett spel på matchen mellan Minnesota Timberwolves och Memphis Grizzlies som börjar vid 21.30. Jag tror på Memphis och spelar -3.0 till oddset 1.91 på Betsafe.

Memphis har varit en besvikelse hittills under säsongsinledningen. Laget har varit ett topplag de senaste säsongerna. De har varit en lurig outsider i de senaste slutspelen. Den här säsongen har de emellertid bara lyckats vinna fyra av sina tio första matcher. De kommer dock från en seger. De vann hemma mot Portland Trail Blazers i fredags med 101-100. En viktig seger för självförtroendet.

Medan Memphis har ett rutinerat lag som har utmanat i toppen ett par säsonger har Minnesota ett ungt och talangfullt lag som kan ha en ljusare framtid för sig. De är dock inte redo att utmana i toppen än. I år har de vunnit fyra av sina nio matcher. Lagets form ser inte alls bra ut. De har förlorat tre raka matcher. Senast i fredags då det blev 103-107 mot Indiana Pacers.

En faktor här är Minnesotas usla hemmaform. De har spelat fyra hemmamatcher den här säsongen med inte lyckats vinna någon. Den sviten tror jag lever vidare ett tag till. Memphis lär vara stärkta av den den knappa segern i den tighta matchen mot Portland senast. Det var en skön seger som betydde mycket för laget. Den gav andrum.

Kvällens match blir faktiskt viktig för Memphis. Efter den här matchen väntar en grymt tuff period för Memphis då de ställs mot Oklahoma City, Houston, San Antonio, Dallas, Houtston och Atlanta. Att knipa ytterligare en seger innan de där tuffa matcherna blir viktigt för Memphis.

Minnesotas guard Ricky Rubio är tveksam till spel. Om han saknas så är det ett givet avbräck för dem.

Minnesota har bara täckt sin lina i en av sina tolv senaste hemmamatcher.

Här ser jag Memphis som ganska klara favoriter. De behöver den här segern mer än Minnesota och har dessutom ett klart bättre lag på pappret. Memphis har ett rutinerat lag med sluga spelare som har sin styrka i förvarsspelet. Jag tror att de kan kriga ner detta orutinerade Minnesota. Någon gång ska de lossna för Memphis som är bättre än de har visat hittills.

Memphis fixar en viktig seger tack vare sin tuffhet och sitt starka förvar. Jag tror att de vinner med minst fem poäng.
Jag spelar därför Memphis -3.0 till oddset 1.91 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på Minnesota-Memphis hos Betsafe
Spela nu
NBA - 15 November 2015 - 18:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: