Speltips

Speltips MODO-Linköping

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-16 19:00 Spela här

Speltips MODO-Linköping
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.05 Speltips: Över 5.5 mål
2015-11-16 19:00 MODO-Linköping Över 5.5 mål 2.05 FMLtilIwin

Hallå igen!

Det är dags för min femte rek här på rekat och klart. Starten har varit bra då 3 av dom fyra första rekarna har gått in relativt smärtfritt med ett netto på +8.64 units.

Nu är det som sagt dags för min femte rek och den hittar vi i mötet MODO-Linköping. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om den här matchen, tycker oddsen ligger väldigt rätt på båda lagen i denna match, därför väljer jag ett överspel som känns fint.

MODO:
Vi hittar MODO på en 13e plats i tabellen strax före hjälplösa Karlskrona. MODO har som alla vet haft en riktigt tuff inledning på sin säsong och det tycks aldrig vända för Örnsköldsvikarna. Man får hoppas för klubben och alla supportrar att det snart vänder för detta klassiska lag. Man får hoppas att MODO får lite boost nu med den nya tränarduon Johansson/Olausson trots den jobbiga inledningen. Modo gör 2.47 mål per match vilket får ses som ett väldigt bra målsnitt för ett lag som ligger näst sist i serien, då är det inte svårt att räkna ut varför det har gått som de gått för MODO i år, man släpper in på tok för mycket mål i årets SHL, man har släppt in 68 mål på 17 omgångar vilket är exakt 4 mål per match. Det håller INTE. Så i MODOs matcher har alltså målsnittet varit 6.47 mål per match vilket är ett otroligt snitt.

Linköping:
Vi hittar Linköping på en 5e plats med 31 och en match mindre spelad än lagen ovanför. Vid seger idag går man om Växjö till en fjärdeplats. Linköping har varit målglada hittills denna säsong med 3.28 mål per match. Man har haft lite problem med målskyttet på slutet, men nu möter man MODO som släpper in i snitt fyra mål per match. Linköping har haft ett relativt bra försvar med 2.35 insläppta mål per match.

Linköping och MODO har mötts två gånger i år. Båda mötena har slutat med Linköpings vinst(2-3,7-2), det tror jag faktiskt det kommer nu också. Återstår att se om jag kommer spela på Linköping seger också, känns lite marginellt, men målspelet är jag fast besluten om att lira. Det känns fint på förhand!

Match: MODO-Linköping
Spel: Över 5.5 mål
Odds: @2.05
Insats: 4/7u.
Bolag: Pinnacle Sports

För mer spel:
Twitter: @fmylifetiliwin
Spreadsheet: http://www.sharps.se/spreadsheet/52156

Stort lycka till vid rygg! Denna jobbar vi in!

FMLtilIwin - 15 November, 2015, 22:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!