Måste prova Ferrer +1,5 set mot Andy Murray. Det gick inte vägen senast, men det saknades heller inte chanser i Murrays servegem. Ferrer hade ett gäng solklara breakbollar vid 4-3 i första och hade väl break upp i andra. Så, det är tydligt att han, med lite positiv varians på viktiga poäng, ska kunna plocka ett set mot Murray.

Sen vet jag inte hur bra Andy trivs i O2 Arena. Han har bara två semifinalplatser sedan 2009 och har fått stryk av Ferrer här tidigare.

Historiskt sett tar Ferrer set betydligt oftare än 50% av gångerna mot Murray. Det här med inomhusspel ska inte vara skottens bästa sida heller, medan Ferrer genom åren har fina skalper på liknande underlag.

Det går nog ganska långsamt i O2 Arena. Det är stort och öppet vilket gör att bollen flyger långsammare genom luften. Det är precis i linje med vad arrangörerna vill och med passar någon bättre så är det Ferrer.

Så, trots stryk senast så har Ferrer 8-1 på ihard nu på hösten och det är inte omöjligt att han faktiskt var lite sliten i Paris efter 9 matcher på mindre än två veckor.

Spelar alltså Ferrer +1,5 set till 1,97 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip