Speltips

Speltips Houston Texans vs Cincinnati Bengals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-17 02:00 Spela här

Speltips Houston Texans vs Cincinnati Bengals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,95 Speltips: Bengals -10,5
2015-11-17 02:00 Houston Texans vs Cincinnati Bengals Bengals -10,5 1,95 RoloMartins

Cincinnati Bengals och Carolina Panthers är de två lag som överraskat mest hittills i år. Bengals har alltid haft en stabil trupp; en bred trupp med talang, men oftast har den talangen övergått till enkla misstag på professionell nivå ju längre säsongen fortskridit. QB Andy Dalton har genomgått en metamorfos under preseason och hela vägen in regular season. Hans spel har varit briljant sett över alla matcher. Klart det kan dippa vid ett par tillfällen, men överlag en alltigenom perfekt säsong hittills. Bengals är 8-0 och det är starka papper. Laget har mött bra motstånd, vilket gör att 8-0 är mycket välförtjänt.

I Monday Night Football möter Bengals ett Houston Texans som är allt annat än homogent för dagen. De har haft strul med sina QB's över hela året även om Hoyer nu ÄR uttalad skipper. Springspelet som tidigare varit Texans flaggskepp är numera komplett obefintligt. Arian Foster är ute pga skada och ingen har täckt upp efter honom. När det gäller defensiven vet vi alla att J.J.Watt är enastående och ständigt visar vägen för Texans med sitt spel, men det har trots allt inte fungerat. Texans är 3-5 i en mycket svag division. De är också helt iskalla på bortaplan, vilket gör att kvällens fajt blir allt annat än enkel. Bengals ÄR och SKALL vara klara favoriter. För mig är det två lag, vars form och attityd går åt motsatt håll.

Jag kommer spela Bengals-vinst med -10,5 hos bet365 .

Storylines:

1. Houston Texans springspel, vilket måste fungera mot Bengals för att se till att Bengals offensiv EJ spelar för mycket har de senaste fyra matcherna levererat in 304 yards på marken på 107 försök. Det innebär 2,8 yards per försök. Huvaligen! Det är på tok för lite och kommer redan där skapa oreda för Texans.

2. Vontaze Burfict och Rey Maualuga spelar sin första HELA match ihop för säsongen. Det är mammon för Bengals defense.

3. För Andy Dalton gäller en sak - ta snabbt beslut och iväg med bollen. Dalton har skött detta perfekt under hela säsongen, men som nämnts ovan; J.J.Watt spelar för Texans. Han vill bara en sak - sacka QB's.

4. Bengals kommer kasta mycket och Texans secondary är skadedrabbad, vilket gör att AJ Green, Marvin Jones och Tyler Eifert kommer få många chanser att leverera i afton.

5. Bengals kommer komma ut hårt mot Texans QB och enligt playbooken blir det med garanti ett antal blitzar för att få Brian Hoyer en aning osäker och stressad i sin passing pocket.

Jag är övertygad om att Bengals vinner denna fajt. Texans kan vara med en bit in i matchen, men efter pausen kommer Bengals ta över och vinna. Jag testar -10,5 Bengals.

/RoloMartins

RoloMartins - 16 November, 2015, 10:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!