Speltips Irland - Bosnien-Herzegovina

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-16 20:45
Land: Irland
Liga: EM-playoff
Odds: 1,70
Speltips: 1 (0 asian)
Spela på Speltips Irland - Bosnien-Herzegovina
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1 (0 asian)
Full pott i söndagsbloggen där Ungern och Bari fixade cash in. En kvalmatch i dag och det är Irland mot Bosnien-Herzegovina. Pressen på bortalaget som släppte till ett mål på hemmaplan. Tror man får svårt att vända detta på ett kokande Aviva Stadium i Dublin.

Fredagens möte
Bosnien-Herzegovina - Irland 1-1 (82' 0-1 Brady, 85' 1-1 Dzeko)

Irland gjorde första målet i Bosnien och det var ett viktigt sådant. Även om Dzeko kvitterade i 85:e är det favör för de grönklädda. Inför ett fullsatt Aviva i Dublin kommer bosnierna få det tufft nu. Irland var nämligen obesegrade på hemmagräs i kvalet. 7-0 mot Gibraltar, 1-1 mot Polen, 1-1 mot Skottland samt 1-0 mot Georgien och Tyskland. Defensivt starka, man jobbar som ett kollektiv och mycket energi (mindre teknik) framåt. Tittar vi på Bosnien har dom haft det jobbigt på resande fot. 0-0 mot Wales, torsk 3-0 mot Israel, 3-0-seger mot Andorra, 3-2-torsk mot Belgien och 3-2-seger mot Cypern.

Nej, redan här känner jag för Irland och med tanke på utgångsläget (bortamålsregeln) måste jag kika vidare in på truppstatus. Även där ser det bra ut för Irland. Varken anfallaren Shane Long eller backen John O'Shea spelade i Bosnien (starkt med 1-1 utan dom) men tränade med laget på söndagen, de kan alltså vara tillbaka här. Inte heller Jonathan Walters fanns med sist men är uttagningsbar igen efter avstängning. Shay Given fortsatt out i kassen. Bra läge i Bosnien och inga nya avbräck rapporterade.

Whoscored tippar följande elvor

Irland (4-2-3-1) Randolph - Coleman, Keogh, Clark, Ward - McCarthy, Whelan - Walters, Hoolahan, Brady - Murphy

Bosnien (4-5-1) Begovic - Mujdza, Sunjic, Spahic, Kolasinac - Lulic, Pjanic, Medunjanin, Besic, Zukanovic - Dzeko

SPELTIPS
Jag tror att Irland grejar detta. De är vidare på 0-0 och vid 1-1 får vi förlängning. Acceptabla resultat. Därför spelar jag Irland +0 asian (draw no bet) till 1,70 hos Unibet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på Irland - Bosnien-Herzegovina hos Unibet
LelleSandahl - 16 November 2015 - 14:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: