Speltips

Speltips Irland - Bosnien-Herzegovina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-16 20:45 Spela här

Speltips Irland - Bosnien-Herzegovina
Land: Irland Liga: EM-playoff
Odds: 1,70 Speltips: 1 (0 asian)
2015-11-16 20:45 Irland - Bosnien-Herzegovina 1 (0 asian) 1,70 LelleSandahl

Full pott i söndagsbloggen där Ungern och Bari fixade cash in. En kvalmatch i dag och det är Irland mot Bosnien-Herzegovina. Pressen på bortalaget som släppte till ett mål på hemmaplan. Tror man får svårt att vända detta på ett kokande Aviva Stadium i Dublin.

Fredagens möte
Bosnien-Herzegovina - Irland 1-1 (82' 0-1 Brady, 85' 1-1 Dzeko)

Irland gjorde första målet i Bosnien och det var ett viktigt sådant. Även om Dzeko kvitterade i 85:e är det favör för de grönklädda. Inför ett fullsatt Aviva i Dublin kommer bosnierna få det tufft nu. Irland var nämligen obesegrade på hemmagräs i kvalet. 7-0 mot Gibraltar, 1-1 mot Polen, 1-1 mot Skottland samt 1-0 mot Georgien och Tyskland. Defensivt starka, man jobbar som ett kollektiv och mycket energi (mindre teknik) framåt. Tittar vi på Bosnien har dom haft det jobbigt på resande fot. 0-0 mot Wales, torsk 3-0 mot Israel, 3-0-seger mot Andorra, 3-2-torsk mot Belgien och 3-2-seger mot Cypern.

Nej, redan här känner jag för Irland och med tanke på utgångsläget (bortamålsregeln) måste jag kika vidare in på truppstatus. Även där ser det bra ut för Irland. Varken anfallaren Shane Long eller backen John O'Shea spelade i Bosnien (starkt med 1-1 utan dom) men tränade med laget på söndagen, de kan alltså vara tillbaka här. Inte heller Jonathan Walters fanns med sist men är uttagningsbar igen efter avstängning. Shay Given fortsatt out i kassen. Bra läge i Bosnien och inga nya avbräck rapporterade.

Whoscored tippar följande elvor

Irland (4-2-3-1) Randolph - Coleman, Keogh, Clark, Ward - McCarthy, Whelan - Walters, Hoolahan, Brady - Murphy

Bosnien (4-5-1) Begovic - Mujdza, Sunjic, Spahic, Kolasinac - Lulic, Pjanic, Medunjanin, Besic, Zukanovic - Dzeko

SPELTIPS
Jag tror att Irland grejar detta. De är vidare på 0-0 och vid 1-1 får vi förlängning. Acceptabla resultat. Därför spelar jag Irland +0 asian (draw no bet) till 1,70 hos Unibet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 16 November, 2015, 14:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!