Speltips

Speltips Florida Panthers - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-17 01:30 Spela här

Speltips Florida Panthers - Tampa Bay Lightning
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.84 Speltips: Bolts ML
2015-11-17 01:30 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning Bolts ML 1.84 hockeystick

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning

Goalies: Luongo (probable) vs Bishop (probable)

Nytt Floridaderby dirket efter att Panthers vunnit det första derbyt för säsongen inne i Amalie Arena. Chans till revansch för fjolårets SC-finalister och frågan är om man tar den?

Florida Panthers har varit relativt svårslagna i år och man kommer nog kunna vara med och slåss om en slutspelsplats i år. Laget är just nu 7-7-3 och på sina 10 senaste matcher är man 4-4-2. Senaste matchen man spelade var just derbyt mot Tampa som verkligen var en match som den neutrala hockeyälskaren kunde luta sig tillbaka till och skåda en roligt hockeymatch. Slutresultatet 5-4 efter straffar kunde i mina ögon slutat precis hur som helst. Tampa var som väntat det mer spelförande laget och man hade även ledningen med 4-3 innan Aaron Ekblad kunde kvittera till 4-4 med 38 sekunder kvar av matchen.

Tampa som i jag vet besitter så mycket mer än vad man visat i år har haft det kämpigt, speciellt med målskyttet. Förra säsongen var man laget som hade bäst offensiv i ligan och ”the tripletts” levererade poäng efter poäng, match in och match ut. Det kanske var väntat att man inte skulle kunna toppa förra året, men Tampas offensiv har inte varit lika farlig i år som förra året. Dock har man en stark trupp med Steven Stamkos i spetsen som alltid driver på och jag tror laget har goda chanser till revansch i natt.

Roberto Luongo förväntas starta i natt och ska jag vara ärligt tyckte jag han inte sett helt bekväm ut på slutet då han gjort ett par konstigt beslut under många matcher i rad nu så jag stället ett frågetecken till hans form.

Tampa sätts i nuläget till favoriter @ 1.84 vilket ja ser som helt spelbart odds. Tampa i grundet det klart bättre laget och man ska vara favoriter mot Panthers. Chans till revansch och jag tror man tar den. Nattens spel blir därför

Tampa Bay Lightning ML @ 1.84 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 16 November, 2015, 16:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!