Speltips Brasilien vs Peru

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-18 01:00
Land: Brasilien
Liga: VM-kval
Odds: 1.89
Tips: Neymar målskytt
Jag tycker att Neymar som målskytt är ett bra spel när Brasilien tar emot Peru i det sydamerikanska VM-kvalet.

Ytterst sällan som jag rekar (eller själv spelar på) målskyttar. Men efter att ha sett Argentina-Brasilien i fredags, tagit del av eftersnacket och börjat läsa på inför den här matchen så fick jag en väldigt stark magkänsla som säger mig att Neymar gör mål här. Det är såklart lätt att göra sig lustig över någons magkänsla, men det finns också ett par logiska argument jag tycker man kan lyfta fram här.

- Neymar gjorde ingen bra match mot Argentina. Förbundskapten Dunga kritiserade sin storstjärna efter matchen: 'Neymar played for the team. He could not show the same play he does at Barcelona but he had bursts. He didn't have time to train and in the next game he'll be better,' said Dunga.

Till förra matchen kom Neymar tillbaka från en fyra matcher lång landslagsavstängning och nu räknar jag att han är revanschsugen som fa-an, mer varm i kläderna och ruskigt spelsugen inför hemmafansen.

- Formen i Barcelona har varit riktigt bra den senaste tiden och han har verkligen öst in mål. Förhoppningsvis kan han visa upp vad han kan även i landslagströjan. Har ett magiskt målsnitt i landslaget (46 mål på 67 kamper ger ett målsnitt på ca 0,69 per match). Är ju den stora stjärnan i det här laget, den som ska göra skillnad och våga utmana och avsluta.

- Straffskytt.

- Även om Dungas Brasilien inte är det roligaste brasse-laget vi sett är det ändå just Brasilien vi talar om. På hemmaplan är det väl i stort sett målgaranti. Förhoppningsvis får formstarke Douglas Costa (som började på bänken senast) starta. Hans inhopp mot Argentina var riktigt bra. Med han på plan får Neymar en lekkamrat och kan avlastas lite offensivt.

- Har sett Peru en del i kvalet och visst känns det som ett hyfsat spännande lag. Men defensivt tycker jag det finns en del att önska. En sån som MFF:s Yotun är alltså reglebundet startande ytterback och han är som bekant inte direkt Paolo Maldini defensivt. Chile gjorde 4 och Colombia gjorde 2 i kvalmatcher nyligen. Normalt sett är Peru dessutom betydligt svagare borta än hemma.

- Brasilien har "bara" 4 pinnar på tre matcher och har därmed inte råd med några enkla poängtapp. Tror helt enkelt man bara vinner det här och att de har alla möjligheter att göra ett par baljor. Att Neymar då gör ett av dessa mål känns rimligt.

Tidigare var jag hård mo Neymar, då jag tyckte han var lite för ineffektiv och kändes överhajpad. Får väl erkänna att jag hade fel, hans spel det senaste året talar för sig självt - många gånger har han varit helt fantastisk. Tycker även han börjat värdera allt bättre och att han nu även gör fula/enkla mål.

Och i natt ska han spela in lite cash till oss - vamos Neymar!

@nokkan21Spela på Brasilien vs Peru hos Unibet
Spela nu
Polsater - 16 November 2015 - 23:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: