Speltips

Speltips Lacko - Ilhan

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-17 16:00 Spela här

Speltips Lacko - Ilhan
Land: Italien Liga: Challenger Brescia
Odds: 1,53 Speltips: Lacko
2015-11-17 16:00 Lacko - Ilhan Lacko 1,53 Tennistipset

Challenger-turneringen i Brescia öppnar portarna & det är Lukas Lacko som tar sig an Marcel Illhan.

Lacko har vaknat till liv efter en minst sagt horribel säsong. Han har vunnit ett matchfacit på 16 vinster samt 6 förluster på de senaste matcherna & har bland annat besegrat Berankis, Marchenko & Jaziri för att nämna några. Förra veckan spelade han stundtals en magnifik tennis & nådde tillslut finalen, där Geraismov vann. Lacko har definitivt spelet för att vara en topp 50 spelare, och spelet börjar allt mer klicka för slovaken.

Illhan har tvärtemot Lacko, gått från att ha inlett säsongen på ett utomordentligt sätt, till att spela en halvdan tennis i slutet på säsongen. 9 vinster samt 9 förluster sedan US-Open är inget bra kvitto, speciellt när turneringarna har spelats på CH-nivå. Bevittnade hans förlust i Bratislava förra veckan, och han såg enormt ointresserad samt otålig ut, då han försökte avsluta poängen så snabbt som möjligt genom att slå för kung & fosterland.

Matchen kommer lägligt för Slovaken. Han har verkligen fått upp ångan & jag tror han fortsätter på samma spår som tidigare. Synar Lacko som matchvinnare @1,53 på bet365 .

Tennistipset - 17 November, 2015, 02:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!