Speltips

Speltips Danmark - Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-17 20:45 Spela här

Speltips Danmark - Sverige
Land: Danmark Liga: EM-playoff
Odds: 2,20 Speltips: 1
2015-11-17 20:45 Danmark - Sverige 1 2,20 LelleSandahl

Fyra raka rekar in (Irland i går) sedan jag torskade på Sverige - Danmark förra lördagen. Satt på X2 den gången och blev positivt överraskad av Sverige samt negativt av Danmark. Men, det där förbannade hörnmålet förändrade tyvärr en hel del. Sista 20-30 minuterna kändes det som att danskarna knäckte koden. Och jag tror tyvärr att danskarna kommer vinna i kväll.

Sverige - Danmark 2-1 (45' 1-0 Forsberg, 50' 2-0 Ibrahimovic (straff), 80' 2-1 Jörgensen)

Danmark hemma på Parken i EM-kvalet
2-1 mot Armenien
0-1 mot Portugal
2-0 mot Serbien
0-0 mot Albanien

Sverige på resande fot i kvalet
1-1 mot Österrike
1-1 mot Montenegro
2-0-seger mot Moldavien
0-1-torsk mot Ryssland
2-0-seger mot Liechtenstein

I mina ögon förändrade Danmarks reduceringsmål allt. De avslutade matchen väldigt positivt där en ängsligt Sverige bara slog ifrån sig och det var oerhört nära fler mål efter hönsgård i försvaret. Från att ha försökt kombinera sig till målchanser började danskarna mata in bollar i boxen. Maxbredd på yttrarna och in med löpningar i boxen. Med en mindre stabil backlinje - som i kväll verkar bli Lustig, Johansson, Granqvist, Bengtsson - känner inte jag mig trygg på att de ska hålla Bendtner mfl borta. Att Sverige ska äga spelet på Parken tror jag inte heller. På Friends var det stundtals klasskillnad, men nu vet Danmark vad som krävs för att skapa lägen och om man sedan tar ledningen kommer det finnas lägen för att vaska fram kontringar, som de helst av allt vill spela på.

Erik Hamrén förväntas ställa upp med följande lag (Sportbladet) som innehåller tre ändringar.

Isaksson - Lustig, Johansson, Granqvist, Bengtsson - Larsson, Lewicki, Källström, Forsberg - Ibra, Berg

Markeringsmissaren Martin Olsson "känner sig hängig", enligt Hamrén och ersätts av Pierre Bengtsson. Var är Oscar Wendt och Ludde Augustinsson, kan man fråga sig... Jimmy Durmaz defensiva spel är inte på samma nivå som Seb Larsson och den gode Erik verkar prioritera att stänga till bakåt alltså. Micke Antonsson är skadad och Johansson får fortsatt förtroende.

Danmark får troligtvis in Sevillas Michael Krohn-Dehli vilket är en fin förstärkning för Morten Olsen.

Danska Tipsbladet.dk tror på följande elva.

Danmark (4-2-3-1): Schmeichel - Jacobsen, Kjær, Agger, Durmisi - Kvist, Højbjerg - Braithwaite, Eriksen, Krohn-Dehli - Bendtner

* Danmark har vunnit de tre senaste matcherna mot Sverige på hemmaplan. Två av dessa är träningsmatcher. Danmark har dock inte vunnit på de senaste fem matcherna.

SPELTIPS
Är pessimistisk här. Så mycket som det svenska försvaret bjuder på (fasta situationer!!!) är jag rädd att det kommer kosta oss en EM-plats. Inget all in spel men det känns som att Danmark på Parken blir en väldigt tuff uppgift. I mina ögon är hoppet att matchen slutar 2-1 Danmark och Sverige reser sig i förlängningen/straffläggningen. Spelar hemmaseger till 2,20 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 17 November, 2015, 11:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
fidan91 - 2015-11-17 19:35:04

Helt fel analys, Danmarks landslag är uselt. Danmarks chans att ta sig till EM var från den lätta gruppen de hade, nu har deras tåg redan gått. Tyvärr Danmnark, X2 blir det.

Luvan14 - 2015-11-17 18:06:27

Förstår inte hur du kan hitta värde i detta (ej mindre betta på 1an) som oddsen sitter. Och om du nu hamnat någon hundradel på rätt sida, kan vi väl bjuda bolagen på det idag va!!? ;)