Speltips

Speltips Calgary Flames - New Jersey Devils

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-18 03:00 Spela här

Speltips Calgary Flames - New Jersey Devils
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.884 Speltips: Flames ML
2015-11-18 03:00 Calgary Flames - New Jersey Devils Flames ML 1.884 hockeystick

Calgary Flames - New Jersey Devils

Ramo (probable) vs Schneider (confirmed)

Vi har 8 NHL matcher på schemat i natt och jag kommer vända mig till Kanada där Calgary Flames gästas av ett formstarkt New Jersey Devils. Flames som återvänder hem från sin 4 matcher långa roadtrip har lite av ett favoritmotstånd som gästar.

Calgary Flames är 6-12-1 i år och är 3-5-0 på hemmais. Man hade en relativt tuff bortaturné där man endast tog 2/8 poäng på de 4 matcher man spelade. Senast åkte man på stryk mot hemmastarka Chicago Blackhawks och det var en väntad förlust där man inte hade mycket att sätta emot. Johnny Gaudreau måste verkligen tycka det är skönt att komma hem då han inte hade någon lyckad bortatripp med 0 poäng och -5 i +/-. Ikväll kommer man dock få chansen att studsa tillbaka mot ett lag man trivts emot väldigt bra senaste åren.

New Jersey Devils har hittat formen och har vunnit 4/5 senaste matcherna man spelat. Man har bland annat slagit Blackhawks två gånger i rad vilket jag ser som väldigt starkt gjort. Senast besegrade man Pittsburgh Penguins på hemmais då man även nollade pingvinerna. Ikväll beger man sig ut på roadtrip och första stoppet är alltså Flames som man har inte slagit på bortais på 8(!) år.

Ja som sagt trivs alltså Flames väldigt bra emot Devils och även fast dessa lag ställs mot varandra väldigt sällan samt att såklart inte lagen har samma spelare längre så är det något mentalt med att åka till en arena man inte vunnit i på såpass lång tid. Flames har dessutom 5 raka vinster mot Devils så det vore idioti att säga något annat.

Två lag med stabilt struktur i spelet bör hålla matchen lowscoring med linan 5.0 gör mig kluven. Jag litar istället på hemmalaget trots Devils fina form och tror man höjer sig inför hemmafansen i natt. Vi får närmare 1.90 på hemmaseger vilket jag ser som bra sett till lagens historia.

Nattens spel blir alltså

Calgary Flames ML @ 1.884 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 17 November, 2015, 17:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!