Speltips

Speltips Wawrinka - Ferrer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-18 21:00 Spela här

Speltips Wawrinka - Ferrer
Land: England Liga: ATP World Tour Finals
Odds: 1,67 Speltips: Wawrinka
2015-11-18 21:00 Wawrinka - Ferrer Wawrinka 1,67 Tennistipset

bet365 livestreamar matchen.

Wawrinka mot Ferrer står på schemat. Två spelare som kommer ifrån förluster i första gruppspels matchen.

Wawrinka har ännu en gång haft ett lyckosamt år på ATP-touren. Förra veckan nådde han semifinalen i Paris inomhusturnering, där Djokovic stod i vägen. Att han knep ett set emot Djokovic får ses som en bedrift i sig, då serben är omänskligt bra för närvarande & hade vunnit 30 raka set innan dess. Wawrinka trivs bra på detta underlag, det fick vi inte minst se förra året då han tog sig till semifinalen (brände en del matchbollar mot Federer). Ferrer bjuder sällan på enkla poäng, vilket betyder att Wawrinka måste ta tag i taktpinnen & dirigera bollduellerna. Är det någon spelare som har kapacitet att göra det, så är det Wawrinka.

Ferrer har även han haft ett stabilt år på Touren. Trots det, så har resultaten på GS-nivå samt Masters 1000 nivå inte gått hem. Ferrer har haft problem mot toppspelarna i år. Ferrer har en krigarinställning utöver det vanliga, men mot toppspelarna räcker inte det till, då Ferrer inte har något riktigt vapen från baslinjen.

Wawrinka har vunnit de tre senaste mötena herrarna emellan. De möttes för två år sedan i just ATP World Tour finals, då vann Wawrinka.

Spelar Wawrinka som matchvinnare @1,67 på Unibet .

Tennistipset - 18 November, 2015, 01:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!