Speltips

Speltips Detroit Red Wings - Washington Capitals

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-19 02:00 Spela här

Speltips Detroit Red Wings - Washington Capitals
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.869 Speltips: Caps ML
2015-11-19 02:00 Detroit Red Wings - Washington Capitals Caps ML 1.869 hockeystick

Detroit Red Wings - Washington Capitals

Goalies: Howard (probable) vs Holtby (probable)

Möte mellan två spelskickliga lag i natt i Eastern Conference då Washington Capitals gästar Detroit Red Wings inne i Joe Louis Arena.

Detroit Red Wings är 9-8-1 i år och formen på laget har varit upp och ner. Man är 5-5-0 senaste 10 matcherna man spelat och senast kom man tillbaka till vinnarspåret efter två raka förluster innan mot Boston och San Jose. Man besegrade Ottawa Senators på bortais med 4-3 efter OT i en match där man hade ett stabilt grepp och styrde matchen. Dock Kom Senators tillbaka starkt i tredje perioden efter att Wings haft en stabil 3-1 ledning inför. C.Wideman reducerade tidigt och Bobby Ryan kvitterade elegant med ca 2:50 kvar av matchen och tog den till OT. Väl där var det Tomas Tatar som satte matchvinnande målet efter förlängningens enda skott bakom en chanslös Anderson. Intressant i år är att Wings inte ser lika hemmastarka ut som man vanligtvis brukar göra utan det är på bortais man plockat sina poäng. Hemma är man ”endast” 4-5-0 i år och det är inte godkänt i mina ögon.

Washington Capitals ser lika bra och stabila ut som man kunde förvänta sig i år. Laget har skrapat ihop 23 poäng på 16 matcher vilket är oerhört bra och och man presterar såväl hemma som borta. Nu föll man senast mot Calgary Flames då man var B2B efter en vinst mot Flyers med 5-2 dagen innan och det märkes att Flames hade mer fart under skridskorna i den matchen som man tillslut vann med 3-2 efter OT. I natt kommer Caps helt utvilade då man inte spelat sedan 14 november och jag förväntar mig ett taggat och bra Caps i natt. Intressant i natt är även om Alex Ovechkin blir Ryssland bästa målgörare genom tiderna då han varit väldigt nära flera gånger. Jag tror det!

Inne i Joe Louis har Caps vunnit 3/5 senaste mötena mot Wings. Detta är andra mötet lagen emellan för säsongen och andra raka för Wings då man vann med 1-0 i första mötet. Då jag ser Caps som det bättre laget samt att Caps inte spelat på 4, nästan 5 dagar gör att jag får upp ögonen för bortasegern. Vi får ett helt okej odds till 1.869 vilket jag tar utan att blunda.

Nattens spel blir alltså

Washington Capitals ML @ 1.869 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 18 November, 2015, 15:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!