Speltips

Speltips MODO-Karlskrona

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-18 19:00 Spela här

Speltips MODO-Karlskrona
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.925 Speltips: MODO -1 AH
2015-11-18 19:00 MODO-Karlskrona MODO -1 AH 1.925 FMLtilIwin

Tjena! Formen är god. Sen jag började reka här hos rekat och klart har jag hunnit med 6 rekar, 5 av dem har slutat med vinst och vi har just nu ett netto på +16.9U och en ROI på 162.59%.

Två SHL matcher idag och jag kommer lägga fokuset på matchen i Örnsköldsvik där det väntar ett riktigt bottenmöte mellan två lag i kris. Vi går in i omgång 19 där vi hittar MODO på en 13e plats 5 poäng före tabelljumbon Karlskrona med 8 poäng.

MODO:
MODO har förlorat sina 9 av dem 10 senaste matcher vilket givetvis är helt otroligt illa, men ändå ser jag lite ljus i MODO. Jag har sett deras senaste matcher och tycker dem var bitvis riktigt bra mot Färjestad och nu senast Linköping där man förlorade efter OT med 3-4 på hemmais. Dessutom var dem riktigt nära att knäppa Frölunda på fingrarna för 5 omgångar sedan, så lite ljus finns det trots det otroligt jobbiga läget som MODO är i. Jag får en liten känsla av att detta kan vara kvällen då MODO får till spelet och tar en livsviktig seger hemma som gör att man får lite mer självförtroende och glädje i laget.

KHK:
Jag vet egentligen inte vad jag ska säga om KHK. Kanske hade man "otur" som lyckades gå upp i SHL för man verkar inte vara redo för uppgiften. Braksist i serien och ingenting som talar för en vändning. Man vann borta mot Djurgården för 3 omgångar sedan, men nu är man inne på förlorarspåret igen efter två förluster, först mot HV71 borta och nu senast blev man nollade HEMMA mot Rögle, matchen slutade 0-3.

Dagens tips från mig blir alltså MODO. Jag tycker man ser någon slags hunger i deras ögon och tror som sagt att vändningen mot lite ljusare tider skulle kunna komma idag. Dessutom såg Noah Welsh riktigt bra ut förra matchen, han kommer bli viktig för MODO.

Match: MODO-Karlskrona
Spel: MODO -1 AH
Odds: @1.925
Insats: 4/7u
Bolag: Pinnacle Sports

För mer spelsnack, följ min twitter:
@fmylifetiliwin

Ha en fantastisk kväll och lycka till vid rygg!

JOBBA!!!

FMLtilIwin - 18 November, 2015, 18:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!