Speltips

Speltips Maidenhead - Port Vale

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-19 20:45 Spela här

Speltips Maidenhead - Port Vale
Land: England Liga: FA Cupen
Odds: 1.67 Speltips: Port Vale
2015-11-19 20:45 Maidenhead - Port Vale Port Vale 1.67 Zodiac

Blir en kort rek denna gång då jag är ny här och inte riktigt van med detta men förbättring kommer ske efter en viss tid såklart.

Ännu en dag med tämligen tunt utbud och jag kör återigen ett spel ifrån ett av världens mest prestigefyllda cup/turnering.
På tablån står Maidenhead - Port Vale där bortalaget är givna favoriter med all rätt.
Det kan man lätt lista ut när man tittar till tabelläget och faktum är att tur spelade en faktor här för att detta mötet ens skulle ta plats vilket jag kommer mer in på senare men även att Port Vale ställde över en hel del spelare om man jämför elvan i förra mötet med den som senast besegrade Barnsley på bortaplan i ligan, alltså kommer man med vind i seglen till detta möte till skillnad från Maidenhead som förlorade sin senaste match i ligaspelet.

Nu till det som jag väljer att kalla för tur.
Senast lagen spelade mot varandra slutade drabbningen chockerande nog 1-1 där Maidenhead kvitterade i 90+4 och förlängde deras liv i turneringen men det tar slut här och nu, förhoppningsvis för min del.
Det är trots allt den första omgången av FA Cupen och Port Vale har såklart högre ambitioner än att åka ut mot ett lag som ligger några divisioner bakom dem. Man är det bättre laget och kommer nog ställa upp med ett starkare manskap än det som spelade sist, dock är det än så länge obekräftat men dem har ingen anledning att spara på krutet som det fint sägs. För mycket står på spel för deras del.

Jag är säker på att League One laget tar detta, är Du?

Ett till spel jag väljer att satsa på är: Port Vale & BLGM @3.40!
Orsaken till detta är att Maidenhead är jävligt målrika på sin hemmaplan om man bara tittar till deras hemmafacit dem senaste fem matcherna. Denna info samt att man lyckades göra ett mål på Port Vale's hemmaplan i sista sekunden ger mig signaler att man inte ska räkna bort dem helt och hållet att dem hamnar i målprotokollet dock är Port Vale det lag som går vidare.

EDITERAD 2015-11-18 19.27:34

Zodiac - 18 November, 2015, 19:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!