Speltips

Speltips Cracovia - Zaglebie Sosnowiec

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-19 18:00 Spela här

Speltips Cracovia - Zaglebie Sosnowiec
Land: Polen Liga: Polska Cupen
Odds: 1.57 Speltips: 1
2015-11-19 18:00 Cracovia - Zaglebie Sosnowiec 1 1.57 Zodiac

Matchstart är 17.45!

Detta är ett möte i den Polska Cupen som jag synar i brist på alternativ där man ändå har mera information än den känsla, statistik, fakta & form som man har till denna match.

Mötet är mellan Cracovia - Zaglebie Sosnowiec, jag vill även påpeka att det finns ett lag med samma namn alltså "Zaglebie" som befinner sig i den högsta ligan och är ett bottenlag till skillnad från Cracovica som i detta nu är trea i tabellen och bara öser på med hemmavinster där man gör många mål och spelar bra enligt statistik.
Vad sägs då om dessa resultaten på dem tre senaste hemmamatcherna:
4-1, 4-1 & 5-2. Imponerande minst sagt.

Bortalaget är topplag(ligger trea) i det som jag kallar för den Polska superettan och man spelar bra och får resultaten att stämma alltså är dem inte helt ofarliga dock ska det nämnas att det är en rätt så stor skillnad på plan mellan lagen som jag hoppas vi får bevittna i eftermiddag.

Matchen i sig kommer nog vara fartfylld där bortalaget ikväll måste anfalla från minut ett om dem ska lyckas vända detta mötet till sin favör. Jag tror dock att man har redan givit upp lite och väljer därmed att vila lite spelare medan Cracovia vill inte riskera något och ställer upp med nästintill ordinarie manskap. Det är iallafall vad jag tror och hoppas.

Ett ordinarie Cracovia med Erik Jendrisek den Slovakiska landslagsmannen i spetsen knyter säcken är det vad jag tror och det är jag övertygad om.

Senast lagen möttes slutade det 1-2 till Cracovias favör och jag tror det blir ett liknande fall här, ser inte hur det mindre "Zaglebie" laget ska rubba det så hemmastarka Cracovia i cupen.

---------------------------------------------------

Jag försöker även med två styck "asian handicap" som då är:

Cracovia -1 @2.10
Cracovia - 1.5 @2.67

Zodiac - 19 November, 2015, 12:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!