Speltips

Speltips Brisbane - Melbourne City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-20 10:00 Spela här

Speltips Brisbane - Melbourne City
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.00 Speltips: Ö 2.5 & ja
2015-11-20 10:00 Brisbane - Melbourne City Ö 2.5 & ja 2.00 master

Fredagens Aussie-match lär bli en målrik tillställning. Utav flera anledningar.
Vi kan börja med lite statistik.

Brisbane har gjort mål i 5 av 6 matcher hittills. Släppt in i 3/6.
Melbourne City har gjort mål i 5 av 6 matcher hittills. Släppt in i 6/6.
Senaste tre inbördes när Brisbane har tagit emot Melbourne City.
1-3, 2-1 och 3-0.

Melbourne City som är tippade att komma högt upp den här säsongen har tampats med tunga avbräck hittills därav blandande resultat. Defensivt sett har det sett katastrofalt ut. 13 insläppta på 6 matcher är allt annat än uruselt. Framåt har man varit duktiga och målat i alla matcher förutom senaste då man förlorade mot WSW med 0-3. Ligans bästa spelare, tillika Citys, mittfältaren Mooy är tillbaka här. Oerhört viktig för Citys offensiv, något som märktes senast då han saknades och man blev nollade för första gången. Har annars yttern Novillo tillbaka i fullt slag och han lär få 90 minuter denna gång. Fornaroli fortsätter att spela bra där uppe. Framåt finns det verkligen inte bekymmer och jag tror man gör minst ett mål här. Kan lika gärna bli två baljor.

Men. Defensivt ser det ut att bli jobbigt ännu en gång. En redan skakig defensiv har ännu större problem denna gång. Ytterbacken Franjic får kanske göra sin debut i denna match, men jag tror inte att det blir 90 minuter. Hursomhelst, positivt för City. Men - problemet är att lagets bästa mittbackar, Hughes och Kisnorbo är borta från spel. Kisnorbo har startat i samtliga matcher förutom den senaste. Hughes kom tillbaka från skada till förra matchen men har blivit skadad igen. Borta i två veckor.
Någon vettig ersättare har man inte. Det lär antingen bli vänsterbacken Clisby som går in som mittback(gick åt helvete senast) eller mittfältaren Paartalu som kommer att gå ner. Hursomhelst lär det nog bli ännu mer ostabilt. Och det är något som Brisbane kommer att ta vara på, på sin hemmaplan. För ytor kommer det att bli då City är i behov av en seger efter storförlusten senast och den mediokra starten. Det är dags för City att plocka poäng, men här blir det dock oerhört tufft att hålla tätt!

Brisbane har gått riktigt bra hittills. Full pott på hemmaplan. 3/3 segrar. På bortaplan har det blivit en förlust och ett kryss. Och skadeläget ser bättre ut för varje match. Anfallaren Henrique var tillbaka senast från skada. Fick göra ett inhopp i andra halvlek och självklart var det han som avgjorde mot Perth Glory.
Nu blir konkurrensen ännu större med honom tillbaka. Dessutom missade Maclaren matchen senast pga landslagsspel. Här är han tillbaka. Sedan har man Broich, Borello m.fl där framme. Så mycket bra kvalité i offensiv riktning! Mittfältet är oerhört stabilt där Corona och McKay dominerar i princip varje match.
Defensiven har blandat och gett hittills, det började illa med tre raka matcher utan hållen nolla. Nu har laget hållit nollan i tre raka matcher, men det ska tilläggas att man har mött tre lag som hittills haft svårt för att göra mål.
Nu kommer ett större prov då City har mängder med kvalité framåt i banan. Och jag tror tyvärr inte att man lyckas hålla nollan på nytt.

Jag tror att det kommer att gå undan här - gällande mål. Kan sluta lite hursomhelst, även fast jag ger Brisbane fördelen pga hemmaplan och att City haft stora bekymmer defensivt och faktiskt saknar här några viktiga kuggar i backlinjen.

Mitt huvudspel:
Över 2.5 + BLGM @ 2.00

Sidospelen:
Brisbane+BLGM @ 3.60
BLGM i båda halvlekar @ 12.00
Slutresultat 3-2 @ 21.00
Maclaren MINST TVÅ MÅL @ 6.50

http://www.spreadsheet.se/aussiemaster1516

Twitter @EdinMadrid

Lycka till vid eventuella ryggar!

//Master

master - 19 November, 2015, 16:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!