Speltips Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-11-20 01:30
Land: Kanada
Liga: NHL
Odds: 1.96
Speltips: Ö 5.5 mål
Spela på Speltips Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Ö 5.5 mål
Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets

Goalies: Anderson (confirmed) vs McElhinney (confirmed)

Ikväll väntar en ny hemmamatch för Senators efter OT förlusten mot Red Wings senast. Det är Columbus Blue Jackets som kommer på besök och det är en väldigt bra chans för hemmalaget att komma tillbaka till vinnarspåret.

Ottawa Senators har varit helt okej i år och man är 8-5-5 hittills in på säsongen. Med det ligger man 2:a i Atlantic Division bakom överlägsna Montreal Canadiens. Sens har haft en tendens i år att spela riktiga hawaiimatcher då offensiven fungerat utmärkt men försvarsspelet samt förmågan att stänga matcher inte funnit där. Andrew Hammond samt Craig Anderson har knappast heller hållit något vidare hög nivå och det blir naturligt att man spelat väldigt konstiga resultat i matcherna. Jag kommer speciellt ihåg matchen mot Nashville som slutade 7-5 till Preds där Sens spelade fantastiskt bra men ändå förlorar pga av att man slarvar i D.

Senast föll alltså Sens mot Wings med 4-3 efter OT hemma och i natt möter man ett lag som väljer att vila sin förstakeeper. McElhinney har inte vunnit i år än då han är 0-3-0 med ett GAA på 2.58 samt SV% 0.912.

Columbus Blue Jackets börjar sakta men säkert jobba sig in i säsongen efter sin urusla inledning. Senast slog man tunga St Louis Blues med 3-1 efter att ha spikat igen i andra och tredje perioden. Brandon Saad har varit den tongivande spelaren då ledarfigurer som Ryan Johansson och Nick Foligno inte levererat de man vill att ska göra.

Detta är två lag som gillar offensiv hockey och inte tänker speciellt mycket på D och det känns som matchen bör ge mycket spelvändingar och farliga anfall från båda sidor. När Jackets väljer att sätta McElhinney i mål som inte får regelbunden speltid bör Sens vara favoriter här, men då jag vet att Jacekts offensiv kommit igång vågar jag inte ML till ca 1.70. Överspelet på matche ger i nuläget ca 1.96 vilket jag ser som högst troligt då Jackets bör göra minst 2 mål. Därför kommer jag i natt spela

Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets Ö5.5 mål @ 1.96 med 3/7 units hos Betsson

Detta är andra mötet för säsongen mellan lagen och senast de möttes vann Senators med hela 7-3.

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets hos Betsson
hockeystick - 19 November 2015 - 18:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: