Speltips

Speltips Tennessee Titans vs Jacksonville Jaguars

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-20 02:00 Spela här

Speltips Tennessee Titans vs Jacksonville Jaguars
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2,00 Speltips: Jaguars -3,0
2015-11-20 02:00 Tennessee Titans vs Jacksonville Jaguars Jaguars -3,0 2,00 RoloMartins

Thursday Night Football. Två lag som haft det bekymmersamt i år, men samtidigt två lag som inom 2-3 år verkligen kommer vara seriösa "playoff contenders" tack vare generationsväxling. Två unga lag med spännande quarterbacks i form av Bortles hos Jaguars och Mariota hos Titans. Två riktigt bra och talangfulla spelare som kommer växa år för år...

Jaguars (3-6) vann en viktig match mot Baltimore borta senast och hade ruggigt oflyt mot New York Jets matchen före. I afton spelar Jaguars mot Tennessee Titans (2-7) som skiftat head coach och är ett ungt lag med potential. Titans pass rush är vass, deras QB Mariota är vass, men de saknar rutin och har ett par nyckelpositioner i truppen som ej har fungerat fullt ut. För mig skall Jaguars vara favorit även om det kommer bli en jämn tillställning.

Varför vinner Jaguars?

1. Jaguars har fortfarande en seriös chans att vinna AFC South och därmed nå slutspelet. Indianapolis Colts leder gruppen, trots bara fyra segrar. Nyper Jaguars Titans hemma i afton gör laget en seriös push mot slutspel och de är verkligen inte tokiga.

2. QB Blake Bortles påminner oerhört mycket om Steelers Roethlisberger, dock med en hel del kvar att lära. Bortles har en ruggig arm och stark spelförståelse. Han måste dock vårda bollen mycket bättre och chansa mindre. OM Bortles får sitt normala skydd i sin passing pocket och tar sig tid att lägga enkla pass, då kommer Titans få det svårt. Bortles är en stjärna i vardande.

3. Jaguars offensiva lina kommer kräva en hel del springspel och running back Yeldon är osäkert startande., men Gerhart kommer avlasta på ett OK-sätt om Yeldon ställer in, MEN Jaguars wide receivers Hurns och Robinson har varit väldigt, väldigt bra i år och även de är "unga" spelare som kommer växa ihop till ett ännu vassare tandem de kommande åren. Titans har en hyggligt stabil secondary, men Bortles kommer ge sina wideouts chansen - OFTA!

4. Jaguars defense är helt OK, utan att vara exemplarisk. De har bara en uppgift och det är att se till att Titans QB Mariota får lite tid i sin passing pocket. Mariota är väldigt mobil av sig och kan leverera med "fötterna" också. Jag gillar det jag sett av Jaguars cornerbacks den senaste tiden och det är av stor vikt att exv House äger sin match-up.

5. Turnovers kommer vara "key". Jaguars vann tack vare turnovers/takeaways mot Ravens och de är duktiga på att omvandla dessa till poäng.

Jag kommer spela Jaguars -3 till oddset 2,00 hos bet365 .com. Det är verkligen en måste-match för Jacksonville och de har en spännande spelidé.

/RoloMartins

RoloMartins - 19 November, 2015, 21:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Bear - 2015-11-19 23:57:56

Allen Brothers kommer ha en field day mot Titans, vars DGB känns lite ensam på WR-posten med Wright och Hunter borta. Ska också bli kul att se om nu friske David Cobb kan ställa till med nåt i Titans' backfield.

Tie_Domi - 2015-11-19 23:09:43

Kommer spela motsatsen Titans +3, vi får se om en stund vem som är rätt ute.

Knatch - 2015-11-19 21:35:40

Riktigt bra rek, som vanligt har du koll på ditt Nfl. Rygg som alltid!