Speltips

Speltips Swansea - Bournemouth

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-21 16:00 Spela här

Speltips Swansea - Bournemouth
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.95 Speltips: 1
2015-11-21 16:00 Swansea - Bournemouth 1 1.95 Polsater

Tycker Swansea känns som ett sunt spel hemma mot Bournemouth. Nästan dubbelt betalt tycker jag är fint för hemmaseger.

Tabellen:

14. Swansea 12 3 4 5 12:16 13
18. Bournemouth 12 2 2 8 12:25 8

Swansea startade mycket bra, men hade en lång formsvag period före landslagsuppehållet. Framför allt är det målskyttet som har sviktat - fransmannen Gomiz har inte gjort mål sedan augusti exempelvis. Monk, som fick en del hyllningar inledningsvis, hann bli lite ifrågasatt. Konstaterar inför den här matchen:

"I will let others say if it is must win. We just want to win it," he said. "It's a big game, at home, we have to be proud and come off saying we have given everything."

Bournemouth kommer från en nästan lika svag period poängmässigt. I deras fall var det väl inte så oväntat, då de är en nykomling med liten budget jämfört med övriga Premier League. Har dessutom åkt på en del tunga avbräck:
Kaptenen Tommy Elphick (vrist), Callum Wilson (5 av Bournemouths 12 baljor) och dyer nyförvärvet Max Gradel (knä) saknas. För en trupp som redan från start är en av PLs svagase så känns det såklart.

Jag backade upp Swansea i sista omgången före uppehållet. De gjorde en okej match hemma mot Arsenal i den näst sista (trots 3-0-förlust) och de gjorde en okej match även borta mot Norwich (den matchen jag backade upp laget i). Men som så många gånger förr släppte laget in ett mål på en fast situation. Att de gick ifrån de där två matcherna med 0 poäng och 0-4 i baken var hårt. Nu har de fått ett landslagsuppehåll på sig att samla ihop laget och ladda om - min känsla är att det gjort laget gott.

Tror även att Bournemouths sätt att spela passar Swansea ganska bra. Bortalaget försöker själva hålla i boll och är väl inte helt olika walesarna på det viset. Känslan är väl att man är lite för naiva. I synnerhet på bortaplan - där man förlorat 5 av 6 och släppt in totalt 16 baljor, 2,66 i snitt.

För mig är Swansea ett mittenlag - kanske till och med övre halvan. Finns en del riktigt bra spelare i truppen och jag tycker man är en nivå bättre än bortalaget. Normalt är man hemmastarka också. Antar att det är den svaga formen som tryckt upp oddset lite - men min känsla är att det kommer släppa snart. Det här äe en match man bör ha goda möjligheter att vinna.

@nokkan21

Polsater - 19 November, 2015, 23:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2015-11-20 23:28:19

Bra rek, håller med om att Swansea har passande uppgift här.