Speltips

Speltips Nadal - Ferrer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-20 15:00 Spela här

Speltips Nadal - Ferrer
Land: England Liga: ATP World Finals
Odds: 1,57 Speltips: Inget tiebreak
2015-11-20 15:00 Nadal - Ferrer Inget tiebreak 1,57 Poldan

Jag tror att Nadal kör över Ferrer ganska bekvämt idag. Får helt enkelt krypa till korset och erkänna att jag undervärderat Nadal de senaste veckorna. Han har definitivt blivit bättre, även om han kanske inte är att lita på till 100 %.

Ferrer har ingenting att spela för idag, kanske att han får en vinstpremie på några hundra kakor, men inte mer än så. Man måste också medge att Ferrer inte varit bra. Han hade chansen att hota Murray, men det är uppenbart att han helt enkelt är den överlägset sämsta spelare i startfältet.

Underlaget i London är långsamt och det är inga servekanoner som ställs mot varandra precis, så jag tänkte kolla upp lite sidomarknader till den här matchen.

Nadal har tiebreak i 24% av matcherna mot Djokovic, 31% mot Murray och 23% av matcherna mot Ferrer. Mot Federer ligger det på runt 40% men det är en annan historia, schweizaren har den bästa serven bland toppspelarna och matcherna blir inte lika öppna. Man ska komma ihåg att jag räknat med grandslams nu också…

Så, det jag vill komma till är att det inte lär bli tiebreak i matchen mer än 1 gång på 4 när dessa möts, särskilt inte på det här långsamma underlaget och med Ferrers låga motivationsnivå.

Blir det ett set utan servegenombrott ska jag salta morsans hatt, tillreda och äta upp den. Med andra ord ska vi ha en ordentlig portion otur om det här spelet bommar.
Så, hur som helst: spelar ”Nej” på marknaden ”Tiebreak i matchen” till 1,57 hos bet365 och Bwin .

Poldan - 20 November, 2015, 10:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!