Speltips

Speltips Gent - Westerlo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-20 20:45 Spela här

Speltips Gent - Westerlo
Land: Belgien Liga: Jupiler League
Odds: 1.93 Speltips: Gent -1.5
2015-11-20 20:45 Gent - Westerlo Gent -1.5 1.93 Zodiac

Gent - Westerlo

Mästarna ställs ikväll mot det sist placerade laget i ligan. Kan väl sluta bara på ett sätt, alltså en hemmaseger, eller?

Landslagsuppehållet är över och nu kör dem "vanliga" ligorna igång igen. Mitt fokus utöver matchen i Österrike ligger på ett möte i Belgien där vi har ett lag som är solklara favoriter och det är fina odds på "asian handicap" vilka jag synar utan att blinka till.

Formmässigt och kvalitetsmässigt ligger Gent någon nivå före Westerlo som lyckas på något sätt att få med sig ett och annat kryss på bortaplan dem senaste matcherna vilket är beundransvärt för ett lag som ligger sist.
Gent då, dem ska ha en stor eloge då varje gång man mött stora lag på sin hemmaplan har man vunnit över dem med stil. Vad sägs om:
Valencia 1-0
Club Brugge 4-1
St Liege 4-1
Lyon 1-1 (Kom till 1-1 med en man mindre)

*Gäller nu bara att komma med samma mentalitet till denna match och då är segern i hamn. Man måste helt enkelt vara fokuserade från minut ett. Detta är en match som man inte får tappa poäng i om man ska vinna sin andra raka titel inom ligaspelet.

Hemmalaget har som bekant en viktig CL match att spela om några dagar men fokus ligger på denna drabbning och man kommer inte att vila alltför mycket om nu tränaren ens väljer att göra det. Gör man några förändringar i den ordinarie uppställningen så har man fullgoda ersättare då man förstärkt truppen efter förra säsongens ligavinst.
Jag tror att man kommer gå för att döda matchen så tidigt så möjligt för att sedan spela av den.
Blir det ett tidigt mål för Gent så rinner det iväg högst troligt.

Enligt den infon jag har hittat saknas inga märkbara spelare för vardera lag dock har Westerlo ett svagt kantspel på ytterbacksplatsen defensivt sätt som Gent kan utnyttja. (eventuellt hörn spel kommer i planket)

Senast lagen möttes detta året vann Gent med 4-0 och det skulle inte förvåna mig om vi får se en favorit i repris. Jag hoppas på det iallafall.


Spelar också:
Gent -2 @2.42


EDITERAD 2015-11-20 15.38:25

Zodiac - 20 November, 2015, 15:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!