Speltips

Speltips Hamburg - Dortmund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-20 20:30 Spela här

Speltips Hamburg - Dortmund
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.66 Speltips: Ö 5.5 hörnor för Dortm
2015-11-20 20:30 Hamburg - Dortmund Ö 5.5 hörnor för Dortm 1.66 Bossebetdokt

ÄNTLIGEN är den europeiska fotbollen tillbaka efter ett tråkigt landslagsuppehåll (roligaste uppehållet på länge dock då Sverige lyckades kvalificera sig till EM).

Ett spel vunnet och ett torskat så här långt. Men det ska det verkligen bli ändring på. Bundesliga bjuder idag på en riktigt fin match mellan Hamburg – Dortmund. Skulle vara på plats men fick förhinder, min bror och några vänner är där nere dock och jag ska försöka få lite liveuppdatering under kvällen.

Dortmund har gjort en lysande säsong hittills. Aubameyang har gjort en fenomenal insats och gjort mål i nästan varenda match i ligan.

Mötet mellan de båda lagen på Volksparkstadion i fjol slutade 0-0. Då mäktade Dortmund med 7 hörnor mot ett starkt defensivt Hamburg. Senast Dortmund kom segrande från det här mötet på bortaplan var i säsongsupptakten 2012. Och jag tror Dortmund kommer få svårt att spräcka nollan tidigt i matchen vilket kommer generera i många hörnor för bortalaget. Skulle Hamburg lyckas slå in en boll tidigt också så kan vi skratta hela vägen till banken. Då är bettet klart!Jag spelar alltså på att dortmund kommer få över 5.5 hörnor i matchen hos bet365 till 1.66.Jag återkommer med några mer fina rekar till helgens matcher.

Vinn eller försvinn, haha.

Bossebetdokt - 20 November, 2015, 16:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!