Halloj!

Tyvärr bröts min svit igår när jag gick för sjätte raka då Brynäs bara orkade vinna efter OT och vi hade behövt en FT seger för vinst på spelet.. Men nu är det dags att försöka bygga upp en ny vinnarstreak. Dagens spel hittar vi i HA i mötet mellan serieledaren Tingsryd och sjundeplacerade IK Pantern.

Tingsryd:
Ingen hade väl kunnat ana att Tingsryd skulle leda serien efter 23 spelade omgångar, men nu gör dem det. Man kommer från 5 raka segrar med 15 poäng av 15 möjliga. Starkaste segern kom mot serietvåan AIK när man vann borta med 3-2. Tingsryd har ett fantastiskt hemmafacit, på 12 spelade hemmamatcher har med 10 segrar! Det blir inte direkt en lätt match för Pantern ikväll på Nelson Garden Arena. Dessutom så vann Tingsryd mot Pantern på bortais med hela 5-1.

Pantern:
Pantern hittar vi på en 7e plats i tabellen. Pantern har haft ett helt dugligt bortaspel, men på de 4 senaste bortamatcherna har man åkt hem utan poäng i bagaget. 0/12 poäng på de senaste bortamatcherna alltså och jag tror och hoppas att dem ökar på den negativa statistiken till 0/15 bortapoäng. Man gick bland annat mållösa borta mot Leksand som har haft ett väldigt svajigt försvar på den senaste tiden, så bortaspelet är något som Pantern inte känner sig trygga i för tillfället.

Ja, jag håller med dem flesta som säger att Tingsryd inte kommer orka hela vägen. Men jag tror inte att fallet börjar idag! Jag tror att detta blir ännu en fin hemmaseger samt tre nya fräscha poäng att sätta in på poängkontot. Tingsryd är alldeles för starka nu och Panterns bortaspel borde inte hålla. Men vi ska ju komma ihåg att hockey alltid är hockey.

Match: Tingsryd-Pantern
Spel: Tingsryd -1.5 mål
Odds: @1.98
Insats: 4/7u
Bolag: Pinnacle Sports

För fler spel/tankar, twitter: @fmylifetiliwin
Spreadsheet: http://www.sharps.se/spreadsheet/52156

Stort lycka till vid rygg och ha en fantastiskt trevlig helg!

This is the stats tab
This is the post tip