Speltips

Speltips Golden State-Chicago

Sport: Basket Spelstopp: 2015-11-21 04:30 Spela här

Speltips Golden State-Chicago
Land: USA Liga: NBA
Odds: 4.25 Speltips: Chi ML
2015-11-21 04:30 Golden State-Chicago Chi ML 4.25 NBA

I dag väljer jag att testa en underdog till ett högre odds. Det gör jag sällan, men här har jag en bra känsla. Jag tror att Golden State Warriors faktiskt kan förlora i natt mot Chicago Bulls. Oddset på Chicago ML är 4.25 på bet365 . Jag testar med en mindre insats.

Golden State har varit ostoppbara hittills under säsongsinledningen. De har kört över många lag och vunnit alla sina 13 matcher. Inget lag har varit i närheten av Golden States nivå hittills, men bland de lag som ligger närmast bakom finns Chicago som har imponerat lite i skymundan av de mer topptippade lagen. Chicago har vunnit åtta matcher och förlorat tre.

Det finns egentligen tre anledningar till att jag tror på Chicago här. Vi tar dem en i taget.

1) Den viktigaste faktorn i det här fallet: Golden State stod för en ganska otrolig vändning när de besegrade Los Angeles Clippers så sent som i natt. Golden State var i klart underläge, men lyckades vända efter en häftig avslutning. Det var en stormatch och en stor seger för Golden State. Nu förväntas de snabbt ladda om och jag tror att det kan bli lite svårt. Det var trots allt en urladdning. En liten ”baksmälla” här känns inte alls omöjligt. Det handlar givetvis också om något så enkelt som energinivån. Golden State har knappt fått någon vila inför den här matchen. Nyckelspelarna spelade ganska rejäla minuter i natt. Curry spelade 37, Thompson 39 och Barnes 35. Detta blir tredje matchen på fyra dagar. Det lär finnas ett par trötta ben i laget. Chicago har fått vila en extra dag.

2) En annan viktig faktor är att Chicago faktiskt har en fin form. De ser bättre och bättre ut. Chicago har fyra raka vinster i bagaget. Det är inte alls i närheten av Golden States 13 raka segrar, men kanske är Golden State närmare en formdipp? Chicago ser starka ut och Jimmy Butler ser riktigt bra ut just nu.

3) Den tredje anledningen till att jag tror på Chicago här är deras starka försvarsspel. Chicago är riktigt stabila just nu och Golden State kommer verkligen få kriga här. Faktum är att Chicago bara har släppt in fler än 100 poäng i två matchen den här säsongen. En av de matcherna var dessutom extra lång med tanke på att det spelades förlängning. Chicago kan sätta Butler på Curry här.

Spelar alltså: Chicago ML i matchen mot Golden State.
Odds: 4.25.

NBA - 20 November, 2015, 22:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Fireflies - 2015-11-20 23:16:28

Rose spelar inte så skulle avstå detta