Speltips Watford - Manchester United

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-21 13:45
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.91
Speltips: Watford 0.5
Spela på Speltips Watford - Manchester United
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på Watford 0.5
Asien matchen i Premier League spelas i Watford där ett mycket skadedrabbat Manchester United kommer på besök.

Quique Flores mannar i Watford har haft en kanonöppning på säsongen där laget ligger i mitten av tabellen, en poäng efter lag som Liverpool och Everton. Av sina sex hemmamatcher har det blivit två förluster - mot Arsenal och Crystal Palace. I sin senaste hemmamatch slog de formstarka West Ham där nigerianen Ighalo nätade två gånger. Inför mötet mot Manchester United saknas inga ordinarie spelare - vilket knappast kan sägas är läget i Manchester United.

Sedan september månad saknas backen Luke Shaw. Denna månad har Antonio Valencia genomgått en fotoperation. Michael Carrick och Marouane Fellaini saknas också på mittfältet. Framåt ser det betydligt dystrare ut med avbräck i form av Anthony Partial och James Wilson - som är tveksam till spel. Som om det inte vore nog så har även Wayne Rooney gått och blivit sjuk. Chris Smalling är också tveksam till spel.

Med tanke på att Manchester United saknar så pass många nyckelspelare känns oddset 1.91 hos Betfair på att Watford inte förlorar matchen som ett värdefullt spel. Jag är övertygad om att oddset på Manchester United kommer att stiga innan matchstart så jag bokar Manchester United seger till 2.10 i odds - och spelar alltså på Watford (0.5) handikapp.
Spela på Watford - Manchester United hos Betfair
rad - 20 November 2015 - 23:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: