Speltips

Speltips Federer - Wawrinka

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-21 21:00 Spela här

Speltips Federer - Wawrinka
Land: England Liga: ATP Slutspel
Odds: 1,83 Speltips: Fed -3,5
2015-11-21 21:00 Federer - Wawrinka Fed -3,5 1,83 Poldan

Jag tycker det mesta tyder på att Federer slår Wawrinka ikväll och det skulle inte förvåna mig om han gör det ganska bekvämt. Murray floppade i år igen, och vem skulle ta den andra semifinalplatsen? Finns ju bara Wawrinka även om han kanske inte spelat på topp.

För att Stan ska komma nära måste han serva på sin absoluta högstanivå, typ som i Australian Open. Det har jag dock svårt att se. Jag menar, han snittar inte ens ett ess var tredje servegem de senaste matcherna och har en förstaservsprocent på 50% efter gruppspelet.

På det här underlaget får spelarna ganska gott om tid. Wawrinka behöver det, men frågan är om det ändå inte gynnar Federer. Han får tid på sig att gå runt och slå forehands ute på backhandsidan och kan på så vis kontrollera spelet.

Rent formmässigt är det fördel Fed, han har varit riktigt bra under slutspelet. Han är nästan alltid den spelare som är mest motiverad innan turneringen och det är förmodligen anledningen till att han så ofta vinner här.

Wawrinka har alltid haft stor respekt för Federer. Inför någon final kommer jag ihåg att han la upp en instagram-bild som höjde upp Federer till skyarna. Man får storebror mot lillebror-känslan.

17-3 inbördes, samtliga Stans vinster har kommit på grus och det är ju som bekant Federers överlägset sämsta underlag och med US Open färskt minnet så går det inte att spela annat än Federer -3,5 games till 1,83 hos bet365 .

Poldan - 21 November, 2015, 15:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!