Speltips

Speltips Örebro-Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-21 19:00 Spela här

Speltips Örebro-Djurgården
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.00 Speltips: Örebro -0.5
2015-11-21 19:00 Örebro-Djurgården Örebro -0.5 2.00 FMLtilIwin

Hejsan, det är lördag med ett helt otroligt sportutbud. Hela 6 matcher i SHL samt ett helt fantastiskt mäktigt El Classico att se fram emot.

Den matchen som jag kommer vända blickarna mot är mötet mellan Örebro och Djurgården där jag tror att hemmalaget kan plocka hem alla tre poängen.

Örebro:
Örebro har varit extremt upp och ner hittills i årets SHL. Vi hittar Örebro på en sjunde plats i tabellen strax före Djurgården med lika många inspelade poäng men med lite sämre målskillnad. Örebro har en form som är lite upp och ner. På dem fyra senaste matcherna så har man 2 segrar borta mot Djurgården och Modo. Man förlorade borta mot Skellefteå efter OT vilket får ses som en bra insats, dock förlorade man hemma senast mot Luleå där man var rätt bleka. Hemmaspelet har dock varit helt okej för ÖHK, på de 10 hemmamatcherna man spelat har de blivit 18 inspelade poäng vilket får ses som godkänt. Om man ska titta på inbördes möten så har lagen bara mötts en gång i år och då vann Örebro med 0-2 borta, matchen spelades i måndags så det är garanterat väldigt positivt och självförtroendeframkallande för Örebro!

Djurgården:
Som sagt, Djurgården hittas på en 8e plats i tabellen på samma poäng som Örebro. Djurgårdens form är också väldigt varierande, ett mönster är att man vinner hemma och förlorar borta vilket givetvis gynnar vårt spel ikväll. Man kommer från 5 raka borta förluster samtidigt som man vunnit sina 6/8 senaste hemmamatcher enda, en av de två förlusterna kom mot just Örebro.

Jag tänkte i huvudet innan jag såg oddsen "Om vi får över @1.90 på hemmaseger här kommer jag att spela", nu när jag såg att vi fick @2.00 kändes det bra. Jag tror som sagt att Örebro tar hem detta idag, dessutom tycker jag dem sätt bra ut i de senaste matcherna förutom mot Luleå hemma nu senast. Dessutom har ju Örebro en mentalt övertag från bortasegern i måndags.

Match: Örebro-Djurgården
Spel: Örebro -0.5
Odds: @2.00
Insats: 5/7u.
Bolag: Pinnacle Sports

Hoppas ni får en otroligt trevlig lördagskväll, nu ska jag unna mig en öl eller två!

Stort lycka till vid rygg bröder och systrar.

För fler spel:
Twitter: @fmylifetiliwin
Spreadsheet: http://www.sharps.se/spreadsheet/52156

Peace!

FMLtilIwin - 21 November, 2015, 16:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!