bet365 livestreamar matchen.

Under 3 mål känns som ett bra spel i kvällsmatchen i Italien.

Toppen mot botten i Milano.

2. Inter 12 8 3 1 12:7 27
18. Frosinone 12 3 2 7 11:18 11

Notera målkolumnen för Inter. 12 gjorda på 12 matcher är vad en del bottenlag har. Styrkan hos Inter har, såhär långt i alla fall, legat i försvarsspelet. Hållit nollan i 8/12 matcher.

Rent statistiskt ser det ut såhär för Inter:
11/12 Serie A-matcher u3,5 mål. 10/12 Serie A-matcher u2,5 mål. 8/12 under 1,5 mål. 1,6 mål per match i snitt.

För Frosinone:
10/12 u 3,5 mål. 8/12 u 2,5 mål. 2,4 mål/match i snitt.

Tittar man bara på statistiken så känns det lite märkligt med en så hög mållina. Lägg till att bortalaget har sin bäste målgörare och poängspelare (anf. Dionisi) avstängd.

Bra skadeläge för hemmalaget. Positivt för deras del är att de spelar idag och inte igår, vilket innebär en extra vilodag för landslagsspelarna som var iväg i veckan. Inget Europaspel för Inter heller, så ingen anledning att vila någon pga det heller. Tänkbart lag:

Handanovic,
Dámbrosio, Murillo, Miranda, Nagatomo
Melo, Brozovic, Kondogbia,
Perisic
Icardi, Jovetic

Inters försvarsspel har varit ruskigt stabilt såhär långt. Miranda var och är en kanonvärvning, en riktigt bra försvarare enligt mig. Mot en nykomling med en tung avstängning måste chansen att hålla nollan anses vara rätt god när man gjort det i 8 av 12 matcher innan.

Samtidigt har anfallsspelet inte riktigt kommit igång än. Kommer säkert lossna och se bättre ut ju längre säsongen lider, men direkt efter ett landslagsuppehåll? Nja.

Frosinone kommer till Milano med många fans och inför matchen har Stellone pratat om hur man straffas för minsta misstag i Serie A, vilket man inte gör i Serie B. Det är en hint om att man inte kommer bjuda på någonting och jag räknar med ett bortalag som spelar tajt och defensivt i första hand.

Mot bakgrund av statistiken, hur Inter spelat och att bortalaget har offensivt avbräck så känns ett underspel logiskt här.

Ny 1-0-seger?




This is the stats tab
This is the post tip