Vi hade ju Karlstad till 3,85 borta mot FBC Uppsala i fredags. En match som Uppsala vann med 7-1. Storkross deluxe i mångas ögon. Siffermässigt, absolut. Spelmässigt, mindre tveksam.

Karlstad vann skotten med 28-21 och jag var bara på plats under slutet men hade många vänner på plats och det fanns en spelare på plan som var dominant. Målvakten Gräll gjorde enligt många en av sina bästa matcher i livet. Jag fick se sista 10 och då gjorde hon galna räddningar.

Dessvärre hade man kommit överens innan helgen att de skulle splitta på målvaktsposten så efter sin sjuka insats senast får hon nöta bänk idag. Tror inte Hammarberg lever upp till samma förväntningar. Det är nog 3-4 mål extra i baken.

Pixbo ligger 1:a med målskillnaden 66-21. 9 vinster, 1 förlust.

FBC Uppsala åkte på en rejäl plump i senaste bortamatchen med hela 11-1. Då mot topplaget Mora. FBC ligger högt upp i tabellen efter flera vinster på de nedre lagen. Tycker skillnaden märks mot topplagen. Andersson fortfarande borta. Avbräck. Mora har tillgång till endast 11 utespelare. Tuffa förutsättningar. Vi kliver in med 3 enheter.

This is the stats tab
This is the post tip