Speltips

Speltips Real Betis - Atletico Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-22 20:30 Spela här

Speltips Real Betis - Atletico Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.8 Speltips: Under 2.5
2015-11-22 20:30 Real Betis - Atletico Madrid Under 2.5 1.8 rad

bet365 livestreamar matchen.

Atlético är i Sevilla för att spela en tuff match mot Real Betis.

Betis, som denna säsong är tillbaka i La Liga, befinner sig på en 11:e plats med 15 poäng på kontot. 11 mål gjorda framåt och 16 mål bakåt vittnar om en bra inledning på säsongen - åtminstone för att vara nykomlingar. Offensivt har Betis en Rubén Castro, som är lagets bästa målskytt med sina 7 mål. På skadelistan hittar vi Vincenzo Rennella och Amro Tarek, som båda missar kvällens match.

Atlético, som redan har mött Betis under sommaren i en träningscup och vunnit med 3-0 i en betydligt tuffare match än vad siffrorna säger, har annars ett schysst facit mot Betis. 10-0 för Atlético under de tre senaste matcherna lagen emellan. I La Liga har Atlético endast släppt in 6 mål på 11 ligamatcher. Jag har svårt att tro att Atlético kommer att släppa in många mål i dag heller. De har nu haft en tuffare period där oförmågan att göra mål varit bekymret. Endast 16 mål framåt i jämförelse med Barcelonas 29 mål (Barca har en match fler).

På skadelistan i Atlético finner vi Juanfran som i matchen mot Gijón utgick i halvtid. Anfallaren Jackson Martínez skadades under Colombias match mot Chile och kommer inte vara med i matchen mot Betis. Dessutom har det varit en tuff vecka för Antoine Griezmann p.g.a. det som inträffade i Paris. Luciano Vietto är tillbaka efter en operation men formen är ännu inte på topp. Och Fernando Torres - han gör bara inte mål.

Mycket talar för en tillknäppt tillställning. Oddset 1.80 på UNDER 2.5 mål i matchen finner jag ett stort värde i.

rad - 22 November, 2015, 11:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!