Speltips: Tottenham-West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-22 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.75
Tips: BLGM
Ett klargörande angående hur jag sätter odds på förekommen anledning efter diskussionen i förra reken: Jag kikar alltid på en sammanställning över odds från samtliga bolag. Allt för att kunna ge er läsare den bästa servicen och presentera det högsta oddset på ett spel. Vad jag själv sen spelar är irrelevant i sammanhanget och om ett bolag skulle ha ändrat odds från den feed som jag kollar oddset från är det inget annat att göra än att be om ursäkt. Jag hoppas ni förstår att jag inte manuellt kan gå in till 25-30 olika spelsidors faktiska marknadssida och undersöka oddset i realtid. Jag skulle aldrig någonsin få för mig att medvetet ändra ett odds och framförallt aldrig skriva ett högre odds än vad jag blivit erbjuden. Hellre i så fall kommunicera ett lägre för jag vet vilka reaktioner som följer ett eventuellt misstag åt det ena kontra det andra hållet. Men kort sagt: jag försöker alltid givetvis leverera ett så högt odds som möjligt på den rek jag levererar och sättet jag finner det lämpligast är att kolla sammanställda feeder som jämför alla bolags erbjudande.

Med det sagt: årets största match på ingång. Spurs borta och chans att skriva ny historia. Jag tror dock det kommer bli tufft idag. Känslan är att Tottenham har goda chanser att klara av detta och styra tre poäng men med det sätt Super Slav spelar fotboll för tillfället har jag svårt att se hur Spurs skulle klara av att freda sitt mål under 90 minuter plus tillägg.

Bortsett från 2-0 senast mot Watford har West Ham gjort mål i samtliga bortamatcher under säsongen och man har dessutom inte förlorat en enda gång förutom just Watford-matchen.

Båda lagen har haft god tid att förbereda sig på matchen om än vissa spelare varit på landslagsuppehåll men jag är ganska övertygad om att båda tränarna vet exakt hur man ska approachera tillställningen. Tottenham kommer hålla mycket boll, vara trygga centralt och överbelasta med känsliga insticks och inläggsfötter bakom en backlinje i West Ham som är oerhört stark i luftrummet men som vid minst två-tre tillfällen i en sådan här tillställning blir växlade som en följd av för långsamma vändningar och lite problem i positionsspelet.

West Ham kommer lita främst till kontringar och vid sidan om det sina individuella prestationer, irrationella kreativitet och moment av underverk längst fram. Det kommer liksom det kommer för Spurs, räcka till åtminstone en två tre riktigt farliga målchanser i en sån här högintensiv match med så mycket som står på spel.

Tottenham den här säsongen är vansinnigt pålitliga vad gäller både att göra och släppa in mål. Fem matcher i rad och nio av de tio senaste talar sitt tydliga språk. West hams siffra över BLGM är sju gånger på senaste åtta.

Payet är den i West Ham som kommer saknas mest men andra spelare i form går in och ersätter på ett okej sätt om än inte fullgott. Lamela och Chadli är de i Spurs jag anser vara tyngsta avbräck men sammantaget skador och avstängningar i lagen ser jag ingen fördel eller nackdel åt något håll och inget som ändrar reken speciellt mycket. Det här blir knapp fördel Spurs men för lågt odds för att spela. Däremot ser jag inte mycket chanser till att det skulle bli annat än mål åt båda hållen.

Jag ser inte någon annan utgång idag och är tacksam över 1.75 för spelet.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Tottenham-West Ham
Spela på Speltips Tottenham-West Ham
RalleArvid - 22 November 2015 - 12:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming