Speltips

Speltips Indianapolis Colts vs Atlanta Falcons

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-22 18:30 Spela här

Speltips Indianapolis Colts vs Atlanta Falcons
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,95 Speltips: Falcons -4,5
2015-11-22 18:30 Indianapolis Colts vs Atlanta Falcons Falcons -4,5 1,95 RoloMartins

Atlanta Falcons (6-3) tar emot Indianapolis Colts (4-5) hemma i Georgia Dome. En mycket intressant och spelvärd match-up när vi nu är i vecka 11. Jag har sagt det förut och säger det igen - injury report - är alpha och omega före du väljer att placera din insats. NFL är i mitt tycke världens bästa TV-sport. Den är också en av världens tuffaste sporter, där skador är en stor del av vardagen och då särskilt efter halva säsongen är genomförd.

Jag har försökt bena isär denna veckans skaderapport för respektive lag och summan är att Falcons är det lag med MINST skadebekymmer idag söndag 22 november (remember JFK) och som lag mer solitt än Indianapolis Colts. Det är fundamentet i att jag valt att spela Falcons -4,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com. När sedan Colts har skador på sina respektive nyckelpositioner är det ännu viktigare att ta till sig. QB Andrew Luck är borta och den utomordentligt duktige safetyn Mike Adams också är borta; ja, då känns det extra jobbigt för Indianapolis. Jag tycker iofs att reserv-QB Matt Hasselbeck, trots sin höga ålder är klart duglig som QB, men summan av kardemumman är att Atlanta Falcons kommer ut till match i ett bättre fysiskt tillstånd OCH det är avgörande.

Storylines att beakta inför fajten:

1. Falcons måste direkt få fart på sitt springspel. Devonta Freeman började året exceptionellt bra och Falcons var länge ett av de lag som var obesegrat pga ett fenomenalt bra springspel. Den offensiva linan ser hyggligt fräsch ut och bör kunna ge Freeman utrymme till stordåd och många yards att hämta.

2. Falcons får tillbaka pass rush-ässet Reed i afton. Det är värt en hel del för Falcons. Dessutom är Hankerson tillgänglig igen. Det lär skapa skön stämning i truppen.

3. QB Matt Ryan är en av de bättre på sin position i hela ligan när allt är "fine and dandy". Han har dock den senaste tiden varit "sådär". Vi pratar om en elit-QB tillika franchise-QB, vilket gör att vi har höga krav på Ryan's insats. Han måste vårda bollen bättre och idag känns det som att han lär få mer tid i sin passing pocket, vilket är goda nyheter för bl a kanske ligans bästa WR i form av Julio Jones. Denne Jones är fullständigt magisk hittills under 2015.

4. Julio Jones. Han måste få en egen punkt i denna match-up's storyline. Killen leder hela ligan med 80 mottagningar, 1 029 yards och sex touchdowns hittills. OM Jones håller detta tempo är han på god väg att slå nuvarande rekordinnehavare Harrison's rekord om 142 mottagningar under EN säsong. Helt otroligt OCH inte helt oväntat. Falcons offensiva koordinator kommer se till att Julio Jones får sina chanser mot ett ganska svagt Colts secondary. Beware, Colts-fans!

5. Slutligen; Falcons måste spela "turnover free football", då vinner laget mot Colts.

Jag har valt att spela Falcons -4,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com och känner mig trygg med det.

/RoloMartins

RoloMartins - 22 November, 2015, 14:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!