Speltips: Green Bay Packers vs Minnesota Vikings

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-11-22 22:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,82
Tips: Vikings +1,5
Minnesota Vikings (7-2) möter ett Green Bay Packers (6-3) på hemmaplan. Om denna match hade spelats för ett år sedan hade Green Bay Packers varit storfavorit. Hade matchen spelats för fyra omgångar sedan hade Green Bay Packers varit storfavorit. MEN de senaste tre framträdanden från Packers sida har varit synonymt med mer eller mindre fiasko. Packers är i mina ögon ett lag för Super Bowl i år, men skador har satt laget i "out of sync" för tillfället. Tre raka förluster för Green Bay måste vara ett rekord i sig, men det är facit i nuläget. Statistiken berättar dock att Packer haft det relativt enkelt mot Vikings med fyra segrar i de fem senaste möten mellan lagen.

Minnesota Vikings å andra sidan har imponerat på slutet. De har nämligen fem raka segrar, vilket är riktigt starkt jobbat. De leder NFC North med en match fördel gentemot mot aftonens motstånd Green Bay Packers. Vikings har verkligen kickat igång sin offensiv med en alltigenom superb QB i form av Teddy Bridgewater. Jag måste villigt erkänna att Bridgewater, i mina ögon, var typ "a second round pick" när hans draft ägde rum. Han har sedan dess bevisat mig och övriga "nedklankare" att han ÄR bra. Riktigt bra. Han kan hålla i bollen, han ger sällan bort turnovers, han kan springa och han har en stark arm även om den offensiva game plan från HC Zimmers sida varit korta pass. Ja; Bridgewater är ganska komplett, vilket han visat på slutet. Utöver Bridgewaters succé har även rookie-WR Diggs spelat en stor roll som playmaker i Vikings offensiv. MEN det absolut starkaste vapnet i Vikings arsenal är running back Adrian Peterson som är ligans bästa running back och har varit det i flera års tid (då han spelat).

Jag kommer spela Vikings +1,5 till oddset 1,82 hos Unibet.

Storylines:

1. Vi har redan pratat om Vikings offensiv som varit remarkabelt bra. Vi måste också tillstå att Vikings defensiv har sett riktigt bra ut också. Mot Packers normalt vassa offensiv lär exv. Vikings Munnerlyn få arbeta hårt med att stoppa Randall Cobb, vilket inte är alltför enkelt. Jag gillar dessutom hela uppsättningen defensive backs med Rhodes och Newman som grymma spelare och safetyn Smith har varit enastående. Packers kommer låta Rodgers få kasta ofta och länge, men som sagt; tufft motstånd i afton.

2. Adrian Peterson. Ligans bästa running back. Han snittar 106,8 yards per match! Hallå! Titta på Packers springspel och vi pratar typ minussiffror i yards framåt. Två helt olika världar.

3. Green Bay Packers egna springspel verkar leva ett eget liv någon annanstans. Det är i alla fall helt obefintligt på planen dessa dagar. Det gör att Packers offensiv står och faller med kanske ligans bästa QB i form av Rodgers. Han själv har haft bekymmer med en axel i veckan, men kommer spela idag. Jag tycker alltid det är svårt att gå emot Packers just pga Aaron Rodgers storhet. MEN idag blir det tufft.

4. Green Bay's defense som började så extremt bra har sett "so-so" ut på slutet. Det måste vara helt på topp för att kunna stoppa Peterson, Bridgewater och Diggs. Lyckas man med det? I doubt it.

5. Minnesota Vikings spelar sin absolut bästa boll just nu. Allt har klaffat såväl offensivt som defensivt OCH det är rätt läge att möta sin NFC Norths värsta rival NU, då Packers har sett klena ut. OBS! Jag är dock övertygad om att Green Bay (när fräscha och hela) har i en Super Bowl att göra, men i dagsläget är det för mycket skador och ett obefintligt springspel som gör att laget har svårt att producera framåt.

Som sagt; alltid tufft att gå emot Green Bay Packers, men jag spelar Vikings +1,5 till oddset 1,82 hos Unibet.

/RoloMartins
  Green Bay Packers vs Minnesota Vikings
Spela på Speltips Green Bay Packers vs Minnesota Vikings
RoloMartins - 22 November 2015 - 15:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming