Speltips

Speltips Malmö Redhawks-Växjö Lakers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-22 18:00 Spela här

Speltips Malmö Redhawks-Växjö Lakers
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.10 Speltips: Växjö FT
2015-11-22 18:00 Malmö Redhawks-Växjö Lakers Växjö FT 2.10 FMLtilIwin

Hallådär!

Nu har jag kommit in i en liten svacka med 3 raka förluster. Visst det är inte jättemycket, men det biter ändå mentalt när man suttit och analyserat matcherna i flera timmar och kommit fram till vad man själv anser vara ett vinnande spel.

Jag kanske inte har berättat detta tidigare, men innan jag började reka/sportsbetta så har jag varit heltids pokerspelare, jag hade det som min huvudinkomstkälla då. Jag slutade med pokern för att jag tyckte det var för mentalt påfrestande. Jag klev upp ca 15.00 på dagen för det var då turneringarna började, spelade hela kvällen och natten, somnade väl däromkring 03-07 varje dag. Det är en otroligt jobbig livsstil om man spelar turneringar som jag gjorde. Jag körde ungefär ett år, men nu har jag lagt ner det och kombinerar betting med en normal livsstil och ett jobb istället.

Men det var en stor och viktig sak jag lärde mig med pokern som jag kommer kunna dra nytta av inom bettingen också. Jag lärde mig att hantera otroliga "downswings" alltså perioder där jag förlorade under en längre tid. Jag spelade turneringar där medelinsatsen låg på 200 kr och spelade 50-100 turneringar per dag. Under dem åtta månaderna jag körde så spelade jag 6500 turneringar och omsatte nästan 1.3 miljoner kronor. Jag hade två riktigt stora downswings under denna period. Den ena var på 120.000 kr som jag backade över totalt 1.5 månad och då spelade jag 5 ggr i veckan. Den andra som var riktig tuff var på 150.000 kr och den pågick i nästan fyra månader. Det var efter den som jag kände att jag inte ville hålla på med en sån otroligt tuff bransch som man aldrig vet hur det går. Därför valde jag efter väl genomtänkt beslut att lägga korten på hyllan och börja med något nytt.

Det är en sak man alltid ska tänka på oavsett vad. Man får aldrig ge upp! Ett citat som jag älskar och alltid jobbat efter är detta:

"If you can´t fly, then run,
if you can´t run, then walk,
if you can´t walk, then crawl,
but whatever you do,
YOU HAVE TO KEEP MOVING FORWARD.
- Martin Luther King Jr.

Jag tycker det citatet summerar kort och gott vilket tänk man alltid ska ha om man vill lyckas med något. Downswings kommer för oss alla på olika sätt i livet. Det behöver inte vara inom spel eller ens pengar. Det kan vara att man blir arbetslös, att nära och kära går bort eller egentligen vad som helst. Det är under dem tuffa perioderna man måste visa sig stark och ta sig ur dem. Det är när man tagit sig ur helvetet man blir starkare. Det är därför det sjukt nog är viktigt med downswings, man gör ju allt i sin makt för att slippa dem, men det är som sagt oundvikligt. När man väl är inne i dem, ge inte upp, visa dig istället från din starkaste sida och lös det!

Nu är det ju inte direkt så att jag har någon kris i mitt bettande, absolut inte. Men jag vill bara dela med mig av hur mitt mindset är.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är det dags att hitta ett vinnande spel efter att bland annat gårdagens omgång gick helt åt pipan. Spelet idag blir på Växjö som gästar Malmö.

Motiveringen kommer bli lite kortare än vanligt pga tidsbrist.

Malmö:
Malmö har inte haft ett bländande hemmaspel hittills i SHL. På de tio hemmamatcherna man har lirat har endast tre stycken slutat med att Malmö fått fira. Vi hittar Malmö på en 12e plats i tabellen med 19 inspelade poäng.

Växjö:
Lakers hittar vi på en 6e plats med 33 poäng. Växjö har ett jättebra bortafacit, man kommer till Malmö ikväll med 5 raka bortasegrar! Segrarna har kommit mot Linköping, Brynäs, MODO, Skellefteå samt Örebro. Otroligt starkt Växjö.

Lagen har mötts en gång tidigare i år, då vann Växjö hemma med 4-3. Vi får @2.10 på Växjö FT. Det tycker jag är ett helt dugligt odds!

Match: Malmö-Växjö
Spel: Växjö FT
Odds: @2.10
Insats: 4/7u
Bolag: Pinnacle Sports

Stort lycka till vid rygg! Nu vänder vi trenden till något positivt.

För fler spel:
Twitter: @fmylifetiliwin

JOBBA!!!

// KMF - Keep Moving Forward

FMLtilIwin - 22 November, 2015, 15:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!