Speltips

Speltips Cincinnati Bengals vs Arizona Cardinals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-23 02:00 Spela här

Speltips Cincinnati Bengals vs Arizona Cardinals
Land: Land Liga: Liga
Odds: 1,90 Speltips: Cardinals -5,0
2015-11-23 02:00 Cincinnati Bengals vs Arizona Cardinals Cardinals -5,0 1,90 RoloMartins

Carson Palmer vs Andy Dalton. Två starka armar. En med mer rutin. En med en säsong som hittills övertrumfat allt annat. Vi pratar om kanske hela helgens bästa match-up. Arizona Cardinals (7-2) vs Cincinnati Bengals (8-1).

Vi börjar med Bengals. Offensiven har frånsett förra match mot Texans varit impeccable. Daltons unga, hungriga wide receivers och tight end i form av Green, Jones och Eifert har levererat mest hela tiden och gjort det så enkelt. Den enda stora fläcken i offensiven är Hill och dennes springspel som varit riktigt knaggligt. Hill har snittat 3,3 yards, vilket inte är acceptabelt. Här måste Bengals tillföra en ny dimension. När det gäller Bengals defensiv är den riktigt kompetent med bl a en storspelande Geno Atkins och Carlos Dunlap. Den har agerat storstilat i match på match och nu när Vontaze Burfict är tillbaka på sin linebackerposition lär den bli än grymmare framgent.

Arizona Cardinals då? Carson Palmer har spelat boll som aldrig förr. Det surras högt som lågt att Palmer har en MVP-säsong och vem kan tala emot det, då Palmers siffror är bättre än någonsin. Killen har genererat 2 749 yards, 23 touchdowns mot sju interceptions. Cardinals som lag har skapat rätt förutsättningar för Palmer att leverera sina bollar som bara han kan. Det innebär att Palmer får tid i sin passing pocket. DÅ är han exceptionellt vass. Utanför sin passing pocket; ja, då kan allt hända. Bengals kommer göra allt för att skapa oreda för Palmer i sin passing pocket, men lyckas man med det? Bengals har Atkins som kan "skrämma" Palmer, men samtidigt; Cards ÄR även de vassa i sin QB-protection. Palmer, som Dalton, har ett av NFL's mest djupa wide receivers-uppställning med pånyttfödde Larry Fitzgerald, John Brown och Michael Floyd.

Storylines:

1. Vi har redan nämnt bägge lagens QB's som är väldigt duktiga båda två. Vi har också nämnt bägge lagens defensiv som vass. Vi har också nämnt bägge lagens offensiv som vass, MEN det är en stor skillnad och som gör att jag kommer välja spela Cardinals-vinst i denna fajt. Vi pratar om springspelet! Bengals springspel har varit riktigt svagt emedan Cardinals har tre running backs som levererar. Chris Johnson, Andre Ellington och David Johnson är alla riktigt bra och kommer plocka meter i matchen. Här har Cardinals en klar fördel.

2. Jag är inne på att Carson Palmers rutin kommer fälla avgörandet i denna match. Han vet när han skall kasta och när han inte skall kasta. Dalton däremot har inget springspel att luta sig emot, vilket gör att han "måste" kasta vid tillfällen som kanske inte är de bästa.

3. Jag gillade verkligen sättet som Cardinals hanterade Seattle Seahawks senast. De höll ihop sitt spel i samtliga quarters och lät helt enkelt inte Seahawks komma in i matchen. Det är starkt jobbat!

Jag landar som sagt i en spelidé att Cardinals -5,0 kan vara ett av aftonens bästa spel även om det är och skall vara tajt. Till oddset 1,90 hos bet365 .com är det taget.

/RoloMartins

RoloMartins - 22 November, 2015, 15:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!