Speltips Montreal Canadiens - NY Islanders

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-11-23 01:00
Land: Kanada
Liga: NHL
Odds: 1.75
Speltips: Habs Ö2.5 mål
Spela på Speltips Montreal Canadiens - NY Islanders
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Habs Ö2.5 mål
Montreal Canadiens - NY Islanders

Goalies: Price (confirmed) vs Halak (probable)

Andra mötet under kort tid mellan toppande laget i Atlantic Division mot NY Islanders som försöker hitta formen.

Montreal Canadiens fortsätter bara att ånga på och man är imponerande 15-4-2 i år. Mike Condon har fått förtroendet under Price skada och har verkligen levererat mer än man kunde förvänta sig. Nu när ligans kanske bästa målvakt (tillsammans med Henrik Lundqvist för tillfället) är tillbaka finns det inga tecken på att Habs kommer gå ned sig. Price var tillbaka mot Islanders förra mötet där Canadiens vann med 5-3. Montreal hade ett stadigt grepp från början till slut då man ”vann” matchen redan i första perioden då man utnyttjade en Halak som inte var med 100%. 3-1 efter första perioden var en uppförsbacken för brant för Islander som aldrig kom ikapp.

Detta blir tredje mötet under november månad för Islanders mot just Montreal och det är tydligt att man har tufft mot laget. Senast man besökte Bell Center var man fullständigt chanslösa då man föll med klara 4-1 och nu alltså senast när man föll hemma med 5-3.

Montreal känns för tillfället aningen tyngre än Islanders som kommer vara tvungen att respektera Habs inne i Bell Center i natt. På hemmais har de endast förlorat 3 matcher i år (8-2-1) och endast 1 match mot ett lag från Eastern Conference. Montreal är just nu ligans bästa lag framåt då man snittar 3.52 mål/match. På hemmais är man 3.27 mål/match och jag ser det som man har goda möjligheter att lösa minst 3 mål bakom Halak som inte såg allt för säker ut senast.

Nattens spel blir alltså

Montreal Canadiens Ö2.5 mål @ 1.75 3/7u units hos Betsson

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Montreal Canadiens - NY Islanders hos Betsson
hockeystick - 22 November 2015 - 16:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: