Speltips: Nuggets-Warriors

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-11-23 02:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: Nuggets TT U101 pts
Ny NBA-kväll och nytt spel här på sajten. Tidigare i veckan försökte jag spela mot Golden State när de tog emot Chicago. Det fick jag äta upp för Golden State vann så klart igen. Ingen kan stoppa dem just nu. Nu spelar de borta mot Denver Nuggets. Jag spelar Denver team total under 101 poäng till oddset 1.91 på Betsafe. Det innebär alltså att jag spelar på att Denver ska göra färre än 101 poäng i matchen.

Golden State, som har börjat med 14 raka segrar, får ofta beröm för sin starka offensiv. Inget annat lag gör lika många poäng och inget annat lag är lika farliga framåt. Men Golden State är också ett bra lag defensivt. De släpper inte in så mycket poäng, trots att de gärna spelar matcher i högt tempo. De släpper in 99,8 poäng per match. Vilket är lågt med Western Conference-mått mätt. Jag tror definitivt att de kan hålla Denver på under 101 poäng här.

Denver har börjat den här säsongen med sex segrar och sju förluster. Formen är inte särskilt bra. De har förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Tittar man på de här fyra senaste matcherna så har de gjort över 101 poäng i två av dem. De gjorde 107 poäng i förlustmatchen mot Phoenix senast, dessförinnan gjorde de 98 mot San Antonio, 115 mot New Orleans och 81 mot Phoenix. De snittar faktiskt under 101 poäng, även om det inte skiljer mycket. Denver gör 100,2 poäng per match hittills under säsongen.

Poäng per match är ett mått. Men ett ofta mer rättvisande mått är att slå ut antal poäng per 100 bollinnehav. Tittar man på hur många poäng Golden State släpper in per 100 bollinnehav så blir det tydligt att de har ett av ligans bästa försvar. De är femma i hela NBA i den kolumnen. Tittar man på offensiven så ligger Denver på nedre halvan, nämligen på plats 16 av 30 lag. Det är alltså ett medellag offensivt mot ett av ligans bästa försvarsspel. Denver ska alltså få kämpa för att göra poängen mot Golden State.

Golden State är ett lag som ofta kör över sina motståndare. När siffrorna börjar bli stora kan det vara tufft att hålla skärpan uppe för motståndarlaget. Om Golden State får en bra start och stjärnorna sätter sina skott så kan det bli tufft för Denver. Jag tror att Golden State vinner ganska enkelt här. Jag kan också rekommendera hcp-spelet på Golden State. -11,5 känns inte alls omöjligt för detta urstarka Golden State.

Spelar alltså: Denver team toal under 101 poäng till oddset 1.91 på Betsafe.
Units: 2/5.
  Nuggets-Warriors
Spela på Speltips Nuggets-Warriors
NBA - 22 November 2015 - 19:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Cowboys - Eagles
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.86
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming