Tjenare!

Sista matchen i omgång 13 i Premier League idag. Crystal Palace - Sunderland.

Crystal Palace har inte riktigt fått till det på hemmaplan i år men har å andra sidan haft tufft motstånd (Man utd, Man city, Arsenal och West Ham har de tappat poäng mot).

CP hemma: 6 2 1 3 6 - 7 -1 7

Crystal Palace gästas av årets utan tvekan sämsta bortalag, Sunderland.
Sunderland har tagit 1 poäng på 6 bortamatcher. Poängen kom mot Aston Villa som hittills är årets sämsta hemmalag och som ligger sist i ligan.

Sunderland borta: 6 0 1 5 6 - 18 -12 1

Hemmalaget har inte lyckats spruta in mål på hemmaplan denna säsongen, men som nämnt så har de spelat mot lag som hör hemma i toppen av tabellen. Sunderland har däremot på 6 matcher släppt in hela 18 mål på 6 matcher. Det är ett snitt på 3 mål/match.

2 lag som inte har spelat match på väldigt länge på grund av landslagsuppehållet. Däremot så har Cabaye varit med Frankrike och fått ca 70 minuters speltid tillsammans i deras båda matcher.

Med ett så dåligt defensivt lag som Sunderland är så tror jag att trots Crystal Palace dåliga målform att de lyckas göra 2-3 bollar framåt. Crystal Palace lyckades i sin senaste hemmamatch mot Man Utd hålla nollan och jag tror inte att det ska vara några problem att hålla nollan även i denna matchen.

När en rak etta bara ger 1.61 ggr pengarna och ett hcp-spel på Crystal Palace (0-1) ger 2.50 så måste man bara slå till.

Jag spelar på att Crystal Palace vinner med minst 2 bollar @2.50 på Unibet

Ha de!

This is the stats tab
This is the post tip