Speltips

Speltips Pantern-Vita Hästen

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-23 19:00 Spela här

Speltips Pantern-Vita Hästen
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.02 Speltips: Pantern
2015-11-23 19:00 Pantern-Vita Hästen Pantern 2.02 FMLtilIwin

Hallå vänner!

Tråkigt dessa dagar då vi inte har några SHL-matcher på schemat, men det gör samtidigt att man får längta lite. Ser att rätt många rekat Almtuna, stort lycka till önskar jag er. Personligen väljer jag istället att ta mig an matchen mellan Pantern och Vita Hästen.

Detta borde bli in rätt så tillknäppt historia då båda lagen inte direkt är några målsprutor framåt. Jag gissar på cirka 3-4 mål FT. Jag tror dock att hemmalaget mycket väl skulle kunna nypa alla tre poängen här. Motivering lyder..

Pantern:
IK Pantern hittar vi på en sjunde plats i tabellen med två fler inspelade poäng än Vita Hästen på nionde plats. Pantern har spelat 12 matcher hemma och tagit 7 segrar, nej det är inget jättebra hemmafacit, men jag tror ändå att man har en riktigt god hemmafeeling om man ser till dem senaste matcherna. Förra matchen hemma åkte man på en förlust mot Oscarshamn med 4-1, men matcherna innan det såg det otroligt stabilt ut där man vann med 3-1 mot Almtuna, 3-1 mot Björklöven, 5-1 mot Asplöven, 1-0 mot Sundsvall och 4-0 mot AIK! Alltså 5 raka väldigt imponerande trepoängare. Pantern kommer från fyra raka förluster, men det ska sägas att man har haft ett väldigt tufft spelschema, jag tror man bryter den negativa trenden idag!

Vita Hästen:
Vita Hästen har spelat 12 bortamatcher i år och man har endast tagit 2 segrar vilket är ett väldigt väldigt svagt bortafacit. Statistiken talar för sig själv här, Vita Hästen har det otroligt tufft på bortais. Man har på de 12 senaste bortamatcherna släppt in 3 mål eller mer vid de 10 senaste tillfällena, det håller inte för ett lag som inte producerar tillräckligt bra framåt. Senast lagen möttes så slutade det även med en Pantern seger efter att ha besegrat Hästen borta med 2-3.

Som sagt, jag tycker att statistiken talar för sig själv här. Pantern har visat otrolig styrka hemma på senaste tiden förutom förlusten mot Oscarshamn nu senast. Vita Hästen har absolut ingen trygghet på bortais, detta ger Pantern mycket fina möjligheter att kunna ta alla tre poängen här.

Match: IK Pantern-Vita Hästen
Spel: IK Pantern FT
Odds: @2.02
Insats: 4/7u
Bolag: Pinnacle Sports

För med spel och snack, twitter: @fmylifetiliwin

Stort lycka till vid rygg!

// Keep moving forward!

FMLtilIwin - 23 November, 2015, 18:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!