Speltips

Speltips Florida Panthers - Los Angeles Kings

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-24 01:30 Spela här

Speltips Florida Panthers - Los Angeles Kings
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.833 Speltips: Kings ML
2015-11-24 01:30 Florida Panthers - Los Angeles Kings Kings ML 1.833 hockeystick

Florida Panthers - LA Kings

Goalies: Montoya (confirmed) vs Enroth (probable)

Match i Florida i natt när LA Kings fortsätter sin fem matcher långa roadtrip när man gästar Panthers.

Kings som missade slutspelet förra året är just nu 2:a i Pacific Division, men kommer från 2 raka förluster då föll 3-2 mot Wings för att sedan följa upp den förlusten med en ny uddamålsförlust mot Canes igår där man föll med 4-3. Kings som annars följde upp en dålig start på säsongen med att vinna 12/15 påföljande matcherna har sett bra ut trots dessa förluster och förlusten mot Canes senast satt långt inne då man spelade bra hockey, men Cam Ward i Canes mål hade en väldigt stark kväll.

Florida Panthers har haft en tufft november då man förlorat 7/10 matcher. Senast föll man mot NY Rangers med 5-4 efter OT efter att ha hållit på att göra en osannolik vändning. Rangers som var det klart effektivare laget med en Henrik Lundqvist i oerhört bra form hade en stabil 4-2 ledning när Panthers valde att plocka Luongo med ca 2.30 kvar. Under dessa ca 2 min lyckades man alltså göra två mål och tog matchen till OT efter att Jagr kvitterat med 1.49 kvar på klockan. Dock var de Rick Nash som avgjorde i PP men Panthers tog en viktig poäng.

Ikväll kommer visserligen Kings in B2B efter matchen igår mot Canes. Tycker ändå man gjorde en helt ok insats och jag gillar även att det kan bli J.Enroth som vaktar kassen i natt. Quick har inte presterat speciellt bra på slutet då han förlorat 4/7 senaste starter med ett GAA på 3.00. Enroth däremot har verkligen imponerat med sina 3-1-0 och ett GAA på 1.17. Visserligen har han inte spelat speciellt många matcher, men jag tycker han visar att han är en toppklassmålvakt.

Annars så är Panthers lite av ett favoritmotstånd för Kings då de vunnit 11/13 senaste mötena mot Panthers. Detta är andra mötet för säsongen mellan dessa lag där Kings vann det första med klara 4-1 och vann skotten i den matchen med överlägsna 35-19. Nu är som sagt Kings B2B så räknar med en match med lite lägre tempo, men Kings mot sina favoritmotståndare till ett odds över 1.80 tar jag gärna.

Nattens spel blir alltså

LA Kings ML @ 1.833 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 23 November, 2015, 18:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!