Speltips: Buffalo Bills vs New England Patriots

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-11-24 02:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,86
Tips: Patriots -6,5
Monday Night Football. Rex Ryan besöker Bill Belichick. Det brukar bli förlust. Ryan är 4-10 som coach mot Belichick. Tom Brady's New England Patriots (9-0) mot Buffalo Bills (5-4) i AFC East. I föregående möte blev Ryan och hans Bills utcoachade och utspelade av Patriots. Nu spelar New England hemma och jag har väldigt svårt att se Patriots tappa poäng i denna match. De har trotsat skador och fortsatt vinna, vilket är oerhört imponerande. Jag väljer att spela Patriots -6,5 till oddset 1,86 hos Unibet.se.

Storylines:

1. Vem kommer Brady att passa till? Julian Edelman som är Brady's favorit att passa till är fotskadad och kommer inte spela. Fokus lär hamna på Amendola, Gronkowski, LaFell och nykomlingen Chris Harper. "Gronk" har hittills inte haft någon som kunnat "tackla" honom och vi kan räkna med att Brady kommer ge "Gronk" många pass idag. Jag är också övertygad om att Brady kommer ge nykomlingen Harper sina chanser.

2. Patriots har inför kvällens match tappat sin bästa running back Lewis, sin bästa wide receiver Edelman och OLB Jamie Collins, vilket för en "normal" klubb hade skapat enorma bekymmer, MEN inte för Patriots även om det är tunga förluster. HC Belichick i Patriots har hittills lyckats lösa manfallet i och med sin breda trupp.

3. Matchen kommer ha ett antal dimensioner, men en av de viktigaste för Bills del handlar om huruvida Patriots run defense kan/kommer stoppa Bills rushing attack. Buffalo är nämligen etta i NFL med 1 281 rushing yards och snittar 4,8 yards per försök, vilket är vasst. Patriots å sin sida är tvåa i NFL genom att tillåta 92,8 yards per match. LeSean McCoy och Karlos Williams kommer "matas" hårt av Ryan i denna match. Jag är dock övertygad om att Belichick's mannar kommer stoppa Bills springspel och hålla dem kort.

4. Chris Harper är den som får chansen att kliva in istället för Edelman. Ett ypperligt läge för WR Harper att göra sig ett namn i Patriots och därmed få flera chanser framöver.

5. Tom Brady har ett fantastiskt år och han brukar ha det extra enkelt mot just Buffalo Bills. Idag är det dessutom hemma på Gillette Stadium och det ger alltid extra energi. Brady kommer styra och ställa i denna fajt och i min värld är New England på tok för bra för Buffalo som knappt höll undan från ett skadedrabbat Jets i sin senaste outing.

Nej; detta vinner Patriots rakt upp och ner. Jag spelar Patriots -6,5 till oddset 1,86 hos Unibet.

/RoloMartins
  Buffalo Bills vs New England Patriots
Spela på Speltips Buffalo Bills vs New England Patriots
RoloMartins - 23 November 2015 - 19:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Toronto - Detroit
Ishockey - NHL - 2 money line
2.45
02:00  Sung Kang
Golf - CJ Cup - Vinnare/plats
51.00
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming