Speltips

Speltips Bayern Munchen-Olympiakos

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-24 20:45 Spela här

Speltips Bayern Munchen-Olympiakos
Land: Tyskland Liga: Champions League
Odds: 2.30 Speltips: Bayern -2.5
2015-11-24 20:45 Bayern Munchen-Olympiakos Bayern -2.5 2.30 3quartistan

Spelar Bayern Munchen -2.5 @2.30 hos bet365 finns även hos Pinnacle .

Toppmöte i Grupp F ikväll när Bayern tar emot Olympiakos på Allianz Arena.

Grupp F
Bayern 4 3 0 1 13:3 9p
Olympiakos 4 3 0 1 6:6 9p
Zagreb 4 1 0 3 3:9 3p
Arsenal 4 1 0 3 6:10 3p

Ett oavgjort resultat ikväll skulle ta både Bayern och Olympiakos vidare till slutspelet. Jag tror däremot inte Bayern får några större problem med att ta med sig alla 3 poäng från kvällens match. Spelet Bayern har visat upp både i Bundesliga och Champions League har gjort att laget har enorma förväntningar på sig, allt annat än en trippel den här säsongen får nästan anses som ett misslyckandes för den tyska maskinen, med tanke på att Bundesliga redan nu känns avgjord.

Olympiakos har haft en strålande säsong såhär långt. Laget har tagit 3/4 segrar i Champions League och 10/10 segrar i den grekiska ligan och laget är därmed nästan felfria. Den enda plumpen för grekerna var just 0-3 förlusten mot Bayern tidigare i höst.

Trots Olympiakos imponerade facit så tror jag stenhårt på Bayern ikväll då jag anser att det är klasskillnad mellan lagen. Bayern har en fantastisk form, inte minst hemma på Allianz Arena. Pressen är också väldigt stor då egentligen alla förväntar sig 3 poäng på hemmaplan mot i stort sett vilket motstånd som helst.
Bayern har fullpott på hemmaplan den här säsongen och har hela 6 raka matcher på Allianz som man vunnit med 3 mål eller mer.

6 senaste hemmamatcherna:
Bayern-Stuttgart 4-0
Bayern-Arsenal 5-1
Bayern-Köln 4-0
Bayern-Dortmund 5-1
Bayern-Zagreb 5-1
Bayern-Wolfsburg 5-1

Ett helt makalöst facit med tanke på att motståndet varit väldigt bra. Stor del till att Bayern allt som oftast vinner med ett par bollar beror naturligtvis på att laget är ett av världens bästa lag, men jag tror det också beror på att laget aldrig slutar anfalla, oavsett vad resultattavlan visar. Bayerns bästa försvar är helt klart att anfalla.

Bortsett från Alaba så har Guardiola sagt att han kommer ställa ut som lag som senast då laget vann mot Schalke med 3-1 i Gelsenkirchen.

Trolig elva:
Neuer
Rafinha-Martinez-Benatia-Lahm
Vidal-Alonso
Costa-Muller-Robben
Lewandowski

Med tanke på att Bayern kanske är Europas bästa lag just nu tillsammans med Barcelona och spelar på hemmaplan mot ett klart sämre motstånd tror jag att man har goda möjligheter att vinna med 3 bollar eller mer. Det ska även tilläggas att Olympiakos normalt sett är ett klart sämre bortalag än hemmalag, ni minns säkert förra årets Champions League-spel då Malmö tog samtliga 3 poäng hemma mot grekerna.

Spelet blir alltså, Bayern -2.5 @2.20 hos Pinnacle Sports. Finns även till 2,30 hos bet365 för er som spelar där.
Fler spel och tankar finns på min twitter: @3quartistan

Lycka till!

3quartistan - 24 November, 2015, 08:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!